Odg: Prijave

Započeo [BE] Markoni, Avgust 11, 2010, 13:04:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

smiri se Ryder
pravila su pravila

ja ih postujem kao sto trazim da se na mom serveru postuju pravila

kad uzmem domen za sajt nadam se da cete nas prihvatiti
pozdrav ;)

Ja se izvinjavam ali moram da odgovorim ovima sto se prave pametni. Ti Rayder neshvatas uopste da je ovo Balkan Samp znaci to je za sve zemlje sa balkana.Ako neznas sta je Balkan savetujem ti da malo vise proucis geografiju.Svaka Pravila moraju da se postuju da je Markoni imao sve po pravilima mogla je biti prihvacena njegova prijava.Ja sam Plawi i ja sam iz Srbije pa sta ima veze.Svako ko narusi pravila foruma ili jos gore ovi vasi nacionalisticki ispadi to se nesme dopustati!!!Zao mi je sto nisam Super Moderotor ili neki od clanova BS Tima pa da vam dam hladjenje.Dugo sam vec na ovom forumu i niko mi nije nista spomenuo zbog toga sto sam Srbin.Rat je bio i prosao, necemo se vracati vise u ta vremena.Razmisljaj te bolje o sadasnjosti i spustite se malo na zemlju.Ovaj forum nije napravljen da bi se mi vredjali, nego da bi se druzili i ucili da skriptamo  ;) Nemate vi pravo Correliu nista da kazete covek je super i mnogo dobar.Pomaze svima i dugo vec skripta tako da tisina, njegov server ce da uspe a vi svi otvorite server sa free forumima i ocekujete nesto.Ljudi nemoze to tako, malo se potrudite i ulozite truda. Jos Jednom Kazem:
Postujte Pravila
Lep Pozdrav,
Plawi
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2010, 18:20:43 POSLE PODNE od >[★] Bandit [★]<

Sta je vama koji k**** lista balkanskih servera vam je puna HRVATISKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM serverima kad se neki srpski prijavi ne moze a? Ma nemoj stalno nesto ne valja da napravimo taj usrani forum opet ne moze,ne moze bolji je od ST-a 400000000000000000 puta ima 200000000 puta vise igraca !!!!!
ST se raspo na dan najvise 25 igraca  ??? ma dajjjjjjjjjjjjjjj Jel gleda neko jebeni usrani game monitor kolko ima be? hAAAAA?!?! po 40-50 igraca dnevno a vi tu nesto ne valja ovo ne valja ono.....Los balkan-hrvatski ,cro herza-hrvatski ,st-hrvatski ,gf-hrvatski bm-hvratiski SVE U KURAC I HRVATSKI JEBEM TI HRVATSKI ! Kad cete da primite jedan dobar server a da nije hrvatski?NIKADDDDDDDDDDD!!!!!!Jedino sto je Balkan underground bio i to ne srpski vec crnogorski i sta fali forumu ko da je to nez ni ja koji [cenzura]!
Poslednja Izmena: Avgust 12, 2010, 22:30:08 POSLE PODNE od [BE]Stexx_DeVito

nastoe

Citat: [BE]Stexx_DeVito poslato Avgust 12, 2010, 22:23:53 POSLE PODNE
Kad cete da primite jedan dobar server a da nije hrvatski?[cenzura]!
Kad ce zadovoljavati uvjete koji su gore navedeni, ajde sada ti meni reci JEDAN srpski server koji zadovoljava uvjete i da se prijavio? Ako navedes ODMA ide na sluzbenu listu...Isto tako mi reci jedan server Hrvatski koji ne zadovoljava uvjete? Sta se tice ST svi znamo da je uskoro global restart i cekat cemo do tada ako ce i dalje biti prosjek 20 igraca po danu maknut ce se server sa sluzbene liste.

Correlli

Sta je vama koji k**** lista balkanskih servera vam je puna HRVATISKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM serverima kad se neki srpski prijavi ne moze a?
Citat: Don Correlli poslato Avgust 11, 2010, 17:47:10 POSLE PODNE
Da, jedino su hrvatski serveri na listi jer jedino oni i ispunjaju uvjete, drugi i ne koliko sam vidio. Najviše igrača SA:MP moda sa ex-YU prostora je baš iz Republike Hrvatske ako nisi znao.
Danas nisam baš najbolje volje tako da ću ti ovako reći: Ne seri. Serveri koji su se prijavili i da su ispunjavali uvjete su bili prihvačeni a koji nisu ispunjavali uvjete nisu bili prihvačeni. Ja ne mislim mijenjati uvjete zbog nekih servera kojim fali jedan ili dva uvjeta.

Ma nemoj stalno nesto ne valja da napravimo taj usrani forum opet ne moze,ne moze bolji je od ST-a 400000000000000000 puta ima 200000000 puta vise igraca !!!!!
Izvini, ali koliko mi memorija služi, limit sa:mp igrača u trenutnoj verziji (0.3) je 500, znači da toliko puno igrača kao što si ti naveo ne možet opet imati. I OPET ponavljam da problem u prijavi tog servera nije u igračima, nego u besplatnom hostingu.
Ako bude vlasnik još jednom prijavio svoj server i ako bude ispunjavao SVE uvjete onda ću prihvatiti, ali to još nije napravio tako da ne baljezgaj.

ST se raspo na dan najvise 25 igraca  ??? ma dajjjjjjjjjjjjjjj Jel gleda neko jebeni usrani game monitor kolko ima be? hAAAAA?!?! po 40-50 igraca dnevno a vi tu nesto ne valja ovo ne valja ono.....Los balkan-hrvatski ,cro herza-hrvatski ,st-hrvatski ,gf-hrvatski bm-hvratiski SVE U [cenzura] I HRVATSKI JEBEM TI HRVATSKI ! Kad cete da primite jedan dobar server a da nije hrvatski?NIKADDDDDDDDDDD!!!!!!Jedino sto je Balkan underground bio i to ne srpski vec crnogorski i sta fali forumu ko da je to nez ni ja koji [cenzura]!
Izvini opet ali koji je to i jedan server da je dobar, da ispunjaje SVE uvjete a da već nije na Službenoj listi? Mislim da ne postoji. Već sam rekao da su uvjeti takvi kakvi jesu jer ne želimo svakakve servere na Službenoj listi i uvjete nećemo mijenjati zbog jednog servera ili zbog tebe. I malo pazi na svoje ponašanje jer bi mogao dobiti ban na koji dan.

Ovo sam rekao već više puta a i opet ću reći: Pravila su za sve ista i zbog neki pojedinaca ih nećemo mijenjati. Ako ti ne pašu pravila ovog foruma onda se saberi ako se imaš sa skime sabrat i napravite drugi Balkan SA:MP i tamo se zajebajite koliko god hoćete. Mi smo ozbiljna zajednica ako već nisi znao.

Pozdrav,
  Correlli
Poslednja Izmena: Avgust 12, 2010, 23:01:04 POSLE PODNE od Don Correlli