error

Započeo paun42O_, Januar 10, 2020, 19:50:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): error
Dio skripte: [ pawn ]///[ /pawn ]
Debug iz server_log(): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://prnt.sc/qlynzx  : mape su u posebnom .pwn, ali nece nijedna da ucita, pa sam ih ja stavio u ongamemodeinit ali ima erora moze pomoc pls!
Poslednja Izmena: Januar 12, 2020, 02:14:53 PRE PODNE od Galardo

1. Kada su ti mape bile u posebnom pwnu , da li si ih #include-ovao u main pwnu i kako si podesio taj drugi pwn
2. Koliko sam gledao u nekim modovima koji nemaju poseban pwn za mape nego stavljaju
public OnGameModeInit
nema nigde stock KreirajObjekte ili slicno tome nego samo kodovi od mapa ;)

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 10, 2020, 20:15:05 POSLE PODNE
1. Kada su ti mape bile u posebnom pwnu , da li si ih #include-ovao u main pwnu i kako si podesio taj drugi pwn
2. Koliko sam gledao u nekim modovima koji nemaju poseban pwn za mape nego stavljaju
public OnGameModeInit
nema nigde stock KreirajObjekte ili slicno tome nego samo kodovi od mapa ;)
ima poseban mape.pwn, u njima ima neki include a samp , al nece da se ucitavaju na srw

Citat: luledudule poslato Januar 10, 2020, 21:46:37 POSLE PODNE
ima poseban mape.pwn, u njima ima neki include a samp , al nece da se ucitavaju na srw
nzm kako da ih includam u main.pwn

Citat: luledudule poslato Januar 10, 2020, 21:46:37 POSLE PODNE
Jel u glavnom pwn imas tamo gde su ti include-ovi ovako
#include "tvojemape.pwn"
ili
#include <tvojemape.pwn>
i naziv foldera od tvog pwna umesto ovog tvojemape to je kao primer ;) jer ako nemas moras dodati , i compileas samo glavni mod a pwn sa mapama save-as svaki put kada uradis nesto ;)

Postavi u skripti gde ti je mod ceo include mape
#include <mape.pwn >

Onda u pwn gde su ti mape napraviš
#include < a_samp >
stock mape
{
 // ovde stavi sve mape
}

i onda opet u modu dodas pod "OnGameModeInit"
mape(playerid);
Compile skriptu i javi jel radi

salji anydesk u pm!!
哈里斯--

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 10, 2020, 21:51:28 POSLE PODNE
Jel u glavnom pwn imas tamo gde su ti include-ovi ovako
#include "tvojemape.pwn"
ili
#include <tvojemape.pwn>
i naziv foldera od tvog pwna umesto ovog tvojemape to je kao primer ;) jer ako nemas moras dodati , i compileas samo glavni mod a pwn sa mapama save-as svaki put kada uradis nesto ;)
ima include maps.pwn, al nece da ucitaju mape,svugde de su bile mape, ostali su samo removeobjects

Da ti dam objasnjenje zasto se stavljaju pod KreirajObjekte ili neko drugo ime kao funkciju, U tvoj pwn je glavni dio svega, bez njega se ne moze pokrenuti mod ocigledno, ti u njemu imas mape bla bla, ali ako ih izbacis nema ih logicno? logicno. stavis ih u drugi fs kompajlas upalis nema mapa? moras da u glavnom modu pozivas funkciju koja aktivira mape, ti u glavnom modu pod ongamemodeinit moras stavit jer se u glavnom modu ne stavlja pod ista nego pod ongamemodeinit, tamo pozivas tu funkciju koja ti je glavna za mape
removeobjectsforplayer tako nekako se zvala funkcija ona ide pod onplayerconnect, ali mozes i stavit kad se igras spawna. Removeobjects idu pod ongamemodeinit i think so

Citat: senpai poslato Januar 11, 2020, 12:21:16 POSLE PODNE
Da ti dam objasnjenje zasto se stavljaju pod KreirajObjekte ili neko drugo ime kao funkciju, U tvoj pwn je glavni dio svega, bez njega se ne moze pokrenuti mod ocigledno, ti u njemu imas mape bla bla, ali ako ih izbacis nema ih logicno? logicno. stavis ih u drugi fs kompajlas upalis nema mapa? moras da u glavnom modu pozivas funkciju koja aktivira mape, ti u glavnom modu pod ongamemodeinit moras stavit jer se u glavnom modu ne stavlja pod ista nego pod ongamemodeinit, tamo pozivas tu funkciju koja ti je glavna za mape
removeobjectsforplayer tako nekako se zvala funkcija ona ide pod onplayerconnect, ali mozes i stavit kad se igras spawna. Removeobjects idu pod ongamemodeinit i think so
nema nijedna mapa pod gm init, sve mape su u mape.pwn, a inlaudovane su mape u main.pwn , mape mi se zovu maps.pwn, i ja sam tako incliude, ali
svaka mapa koja je bila, nema je ,ostali su samo removeobjecti, znaci gde su bile mape, ima samo remove

Citat: luledudule poslato Januar 11, 2020, 21:52:01 POSLE PODNE
nema nijedna mapa pod gm init, sve mape su u mape.pwn, a inlaudovane su mape u main.pwn , mape mi se zovu maps.pwn, i ja sam tako incliude, ali
svaka mapa koja je bila, nema je ,ostali su samo removeobjecti, znaci gde su bile mape, ima samo remove
Procitaj privatnu poruku :)

Vasic

*

Usus est magister optimus.

prihvati anydesk ako ti vec neko nije resio (ili trenutno resava).
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Januar 12, 2020, 00:19:06 PRE PODNE
prihvati anydesk ako ti vec neko nije resio (ili trenutno resava).
Eto reseno , jeste da si ti vise pomogao al eto @Galardo mozes lockati ;)

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 12, 2020, 02:03:50 PRE PODNE
Eto reseno , jeste da si ti vise pomogao al eto @Galardo mozes lockati ;)
Hvala #THEV1NNY_, i @Vasic , reseno, lock!