Pomoc oko gamemode sacramentoRP

Započeo SKRIPTER U POKUSAJU1, Januar 01, 2020, 21:14:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Setanje admin pozicije
Dio skripte: [ pawn ]script files[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Odes u server.cfg i pogledaj sta ti pise pod rcon password, taj password zapisi zapamti, upalis server, udjes ingame kucas /rcon login pa tu sifru, nakon toga settujes admina pomocu cmd
/makeadmin /dodeliadmina to su ceste komande za dodjeljivanje, ako nije pogledaj u skripti.

#define Owner_1 					"neco"

Ovo neco preimenujes u svoje ime , compileas ,  i onda ides ono klasika preko rcona i makeadmin ili postaviadmina komande * i scriptfilesa ;)

Braco nece preko rcona za admina moze helper i to a u scriptfils 1337 je najveci admin tj owner sve podesi i na srw traci code ja kucam moj najlaksi 321 kao sto sam postavio nastavi sve kao da je tacno onda sifru acc-a  i udjem u srw nista premium clansto none
/help admin nisi admin probam sve nece /q odem opet u scriptfiles kad ono sve obrisano sto sam postavio a save-ao sam prije toga
i u pawno sam zamienio ovo neca sve u moje ime i ime servera sam zamijenio i to standarndo poceo nes gledat na yt kako sta na druge srw sve nermalno scriptfiles a na ovaj nema sanse. a i necin scriptfiles se razlikuje od mog:-X
Poslednja Izmena: Januar 01, 2020, 22:01:21 POSLE PODNE od SKRIPTER U POKUSAJU1

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

ubaci si simple komandu:
CMD:daddy(playerid, params[])
{
  PlayerInfo[playerid][pAdmin] = 1337;
  SaveAccount(playerid);
  return 1; 
}
prilagodi je modu npr provjeri koja ti je funkcija za čuvanje accova i to

Jesi probao da postavis sebi u sc_Base folderu ne u scriptfiles pa sc_Base nego jedan folder iznad sc_Base :)
EDIT: Mislim da kod pises pod Code ;)
Poslednja Izmena: Januar 01, 2020, 22:41:21 POSLE PODNE od #THEV1NNY_

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 01, 2020, 22:39:30 POSLE PODNE
Jesi probao da postavis sebi u sc_Base folderu ne u scriptfiles pa sc_Base nego jedan folder iznad sc_Base :)
EDIT: Mislim da kod pises pod Code ;)
brt u taj folder ne ucitava moj acc samo ovaj neca