Hosting?

Započeo Djuk1c, Decembar 24, 2019, 04:22:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Nadam se da nisam promasio temu.
Uglavnom, otvaram DM server, bitno mi je da radi perfektno, ne mogu da se odlucim izmedju e-trail i gbhoster (opet nadam se da nije reklama, oba hosta su dovoljno poznata, verujem da svako zna za njih).
Imate li neka iskustva, koji preporucujete?

Ako je neki manji srv uzmes vps kod ovh onaj najmanji i radice ti dobro

neka ja cu
'love yours, respect other's'
YSI, SQL - Developer
Citat: bunta poslato April 07, 2020, 01:06:55 PRE PODNE
cak se i meni svidja lol

vps od 1e kod bungeecloud-a ce ti biti sasvim dovoljno :)

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Imam 2gb 2core VPS kod Zap-Hostinga, sto je overkill, ali strasno laguje jer su im serveri go kurac, radi solidno 15-20 sekundi i onda igraci krecu da se teleportuju jedno 1-2 sekunde.
Vazi, hvala, videcu za OVH i Bungeecloud.
Usput FR ili DE? Ja sam uvek isao za DE, al nzm

Citat: Djuk1c poslato Decembar 24, 2019, 13:33:37 POSLE PODNE
Imam 2gb 2core VPS kod Zap-Hostinga, sto je overkill, ali strasno laguje jer su im serveri go kurac, radi solidno 15-20 sekundi i onda igraci krecu da se teleportuju jedno 1-2 sekunde.
Vazi, hvala, videcu za OVH i Bungeecloud.
Usput FR ili DE? Ja sam uvek isao za DE, al nzm
DE definitvno zbog pinga igracima :)

ovkao.. kao support u GB-u mogu ti garantirat za kvalitet.
sta se tice VPS-a to je malo duza prica. kao sto kadilab kaze OVH je za vecinu manjih servera dobar ali nisam siguran da li imaju anti ddos na vpsima, dedicatedi imaju.
ZAP je dobar po meni, imam VPS od 4gb rama i 2 corea. radi kako spada, ali anti ddos ces morat sam slozit jer i nije nesto.
evo ti tutorialcic za centos 7 iako ako dodje do pravog napada (50-70+ gbps) tu ti jedino hosting moze pomoc. https://javapipe.com/blog/samp-ddos-protection/

edit: ah da, nisam jedini sa lagom na zap vpsu.. meni kasne komande po osam sekundi haha.. mani se njih bolje.. ovh izgleda jedino dobar  :D a zap je napravljen za web vise.
Poslednja Izmena: Decembar 25, 2019, 13:33:12 POSLE PODNE od mmlinaric