Padanje servera (UP)

Započeo Rejk.inc, Decembar 21, 2019, 17:43:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Nije problem neko strucno pitanje..Sredjujem nesto na underpoint modu pa me interesuje to oko padanja servera,sta tacno izaziva padanje servera i slicne stvari..Nasao bih ja to detaljno,no nemam bas puno vremena da detaljno gledam na kod..Sumnjam malo na ovaj SCMF no ni sam ne znam vise..Pisite savjete ili rjesenja u komentaru..
Dio skripte: [ pawn ]/[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]/[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Nisam toliko upoznat, sam padne odjednom ili nakon upisane komande?

Citat: daddy. poslato Decembar 21, 2019, 17:44:22 POSLE PODNE
Nisam toliko upoznat, sam padne odjednom ili nakon upisane komande?
Tokom upisane komande,stvaranja dialoga i sl..Ma nista,prebacit cu SCMF u format string ovo ostalo cu da polako nadjem..Jbg,nisam imao vremena pa da vidim na bsampu xd.

Citat: daddy. poslato Decembar 21, 2019, 17:46:44 POSLE PODNE
Bilo koje komande ili?
Ne,pojedinih,kod ostavljanja novca u banku i sl..Bas sada istrazujem,prebacit cu sto se moze prebacit u formatirani string ovo ostalo sto je stavljeno u dialog cu da fixam pojedinacno

U jednom modu, ne znam je li LVG ili neki drugi, server je crashao svaki put kad bi se napisala komanda /makevip, problem je bio u tome što je nedostajao folder u scriptfilesima, provjeri ako šta zapisuju u scriptfiles da li tog foldera ima u scriptfilesima

Citat: daddy. poslato Decembar 21, 2019, 17:50:32 POSLE PODNE
U jednom modu, ne znam je li LVG ili neki drugi, server je crashao svaki put kad bi se napisala komanda /makevip, problem je bio u tome što je nedostajao folder u scriptfilesima, provjeri ako šta zapisuju u scriptfiles da li tog foldera ima u scriptfilesima
Nije to,sve je u redu

Ako mod koristi SKY plugin zajedno sa YSF verovatno YSF pravi problem, mada bolje probaj bez SCMF.

Imaš na loginu/register da čim pređe 20 karaktera šifra, server pada, ogranici šifru za nalog od 4-16 karaktera, imaš onda u dialog za ostavljanje novca u banku, kad upišeš jedno slovo on padne, ako se setim još nekog javljam.

90% je problem sa fajlom u scriptfiles na koji skripta treba vrijednost da spremi ili da ucita tako da posaljes komandu koju koristis pa ti padne server..
哈里斯--

Citat: Rejk.inc poslato Decembar 21, 2019, 17:48:13 POSLE PODNE
Ne,pojedinih,kod ostavljanja novca u banku i sl..Bas sada istrazujem,prebacit cu sto se moze prebacit u formatirani string ovo ostalo sto je stavljeno u dialog cu da fixam pojedinacno
Posalji komandu za ostavljanje novca u pp pa cemo probat resit