[MAP][PREFAB] Božićni ukrasni

Započeo InYourDreams, Decembar 09, 2019, 09:18:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sto je prefab? Prefab u Texture studio pruza mogucnost kreatorima/maperima da izrade vlastiti objekt od dva ili vise default objekata iz sampa te ga kasnije mogu koristiti u svakoj svojoj mapi. Prefab mozete uploadati te poslati drugima link i kad ga oni ubaci u texture studio isto tako mogu koristitit vas stvoreni objekt.

Kada zavrsim ove stvari do kraja, ovisno o vasim interesima mozda ih podijelim sa svima vama kao znak zahvalnosti za moje subscribere i followerima na facebook stranici. :)

REALISTICNE Bozicne lampice:

Saonice Djeda Mraza sa jelenima:

Snijegovic:

My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

* MODERATOR *

Molio bih da se ova tema prebaci u podforum [MAP]Galerije, slucajno sam stavio u ovaj. Hvala!

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

Deda Mraze, Deda Mrazee ne skreciii sa stazeee, ju sto je lepo

Mozda bolje da si koristio one normalne "kugle" za kićenje jelke a ovako se slabo vidi po meni(ne msm na boju)
al sve u svemu extra.  :D  :D

Hvala momci!
Ovih dana dolazi prva mapa uz koju cu postaviti i download link kao moj bozicni poklon ljudima na ovoj zajednici i mojim followerima na youtubr kanalu. Radi se o modernom apartmantu ( Interior) u centru Los Santosa sa pogledom na grad. Stay tuned! :)