Konektovanje na V-ROLEPLAY mod

Započeo Rejk.inc, Novembar 26, 2019, 18:25:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Hocu da se konektam na V-ROLEPLAY mod od Mume ali ja spojim bazu i kada krenem da ulazim na server poslije Connecting joining the game mi stoji samo,ne prelazi na registraciju/login..Vjerovatno Muma zna u cemu je problem,opet napominjem baza je fino povezana!
Dio skripte:/
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): /
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://prnt.sc/plvay6
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Jel teško otići skinuti xampp i na mysql local hostu importovati bazu ? Million tutorijala na netu ...
A da u V-RP modu fali column moras je kreirati mada vjv to ne znas . Msm da je Muamer objavio dole u komentarima moda download baze .. Nađi i skini to bar nije teško..  :)
Poslednja Izmena: Novembar 26, 2019, 19:18:51 POSLE PODNE od мαтяүx
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

e jesi i objavio serverlog svaka ti cast  ::)

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Citat: мαтяүx poslato Novembar 26, 2019, 19:16:46 POSLE PODNE
Jel teško otići skinuti xampp i na mysql local hostu importovati bazu ? Million tutorijala na netu ...
A da u V-RP modu fali column moras je kreirati mada vjv to ne znas . Msm da je Muamer objavio dole u komentarima moda download baze .. Nađi i skini to bar nije teško..  :)
Jebo li te mysql,jesam fino rekao da sam spojio bazu? Importovo .sql i ostalo?? Jesam,naravno..Sada cu da pogledam to..Hvala ti

Citat: .momenzi poslato Novembar 26, 2019, 19:24:07 POSLE PODNE
e jesi i objavio serverlog svaka ti cast  ::)
ne baca nista u logu,nikakav debug niti message

Citat: PazzOnee poslato Novembar 26, 2019, 19:49:22 POSLE PODNE
Proveri mysql log, ne server log
Ma rijesio sam,Muma je bio tamo u komentare od moda napisao sta treba i kako..

Lmao, jesi pokusao vidit mozda reg tdove, mod je raden za 0.3DL, imas custom tdove, a posto si pokreno 0.3.7, nema tih ldova pa se zato nemore nista xD prouci malo sljedeci put bolje, gg :D

La vita E bella

Citat: Ghetoven poslato Novembar 26, 2019, 21:31:14 POSLE PODNE
Lmao, jesi pokusao vidit mozda reg tdove, mod je raden za 0.3DL, imas custom tdove, a posto si pokreno 0.3.7, nema tih ldova pa se zato nemore nista xD prouci malo sljedeci put bolje, gg :D
Moliim???

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA

Ja sam radio na tom modu 2 meseca pre nego sto je objavljen, nema nikakve custom tdove

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: bunta poslato Novembar 27, 2019, 10:28:49 PRE PODNE
Ja sam radio na tom modu 2 meseca pre nego sto je objavljen, nema nikakve custom tdove

Ja sam na verziji koju sam dobio do mume imo custom tdove pa nije radilo, a to sto se vi neki seljaci sprdate i badave smijete bez da prvo vidite sta je, je prvenstveno stvar raspodjele mozdanih sklopova.

La vita E bella

Nema custom TDove.

Give Honor To The One Who Deserve It