Nova Kuca 3.3.1

Započeo Rejk.inc, Oktobar 23, 2019, 18:39:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: #THEV1NNY_ poslato Oktobar 26, 2019, 00:05:40 PRE PODNE
Ima par stavki koje sam primetio dok sam citao ovu famoznu temu i koje mi nisu na mestu.
1. Tek sad vidim koliko skriptera ima na ovom forumu (svaki drugi clan foruma je skripter) i koji umesto da se udruze zajedno da odrade neki projekat da pokida oni se svadjaju oko propalog UP moda (j**** mi narod)
2. koga boli ona stvar u ovom slucaju muski polni organ ko ima koliko godina , zar na osnovu godina sudite nekoga i da li je to stvarno merilo bilo cega?
3. Psovanje drugih clanova je zabranjeno na ovom forumu - https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=100332.0
4. Takodje i za pojedine clanove kao sto je Sumaher da dam na znanje da je dupli post ili DP zabranjen takodje (u prevodu moras da cekas da neko odgovori da bi ti odgovorio ili da editujes u koliko si zaboravio) to vazi i za citiranje :)
5. Ja sam na ovom forumu vec vise od 3 godine i tek sada vidim neka imena koje za ove 3 godine nisam video i takvi se nadju da pricaju ko je kada registrovan i koliko je na forumu :)
To je bilo neko moje izlaganje koje sam primetio prilikom citanja , za ostalo sacekajte da uzmem kokice pa nastavite ;)

Hej , ja ne krsim pravila na mojoj "imnaithan" temi  :D :D

Svaka ti na mestu , potpisujem  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Ima par stavki koje sam primetio dok sam citao ovu famoznu temu i koje mi nisu na mestu.
1. Tek sad vidim koliko skriptera ima na ovom forumu (svaki drugi clan foruma je skripter) i koji umesto da se udruze zajedno da odrade neki projekat da pokida oni se svadjaju oko propalog UP moda (j**** mi narod)
2. koga boli ona stvar u ovom slucaju muski polni organ ko ima koliko godina , zar na osnovu godina sudite nekoga i da li je to stvarno merilo bilo cega?
3. Psovanje drugih clanova je zabranjeno na ovom forumu - https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=100332.0
4. Takodje i za pojedine clanove kao sto je Sumaher da dam na znanje da je dupli post ili DP zabranjen takodje (u prevodu moras da cekas da neko odgovori da bi ti odgovorio ili da editujes u koliko si zaboravio) to vazi i za citiranje :)
5. Ja sam na ovom forumu vec vise od 3 godine i tek sada vidim neka imena koje za ove 3 godine nisam video i takvi se nadju da pricaju ko je kada registrovan i koliko je na forumu :)
To je bilo neko moje izlaganje koje sam primetio prilikom citanja , za ostalo sacekajte da uzmem kokice pa nastavite ;)
Moj zadnji odgovor na ovu temu.
1. Nema od toga leba sto bi se reklo...
2. Nije bitno koliko imaš godina , možeš imat 21 godinu i bit retard i debil a možeš imat 14 15 i bit pametniji od cijele samp scene ( metaforički rečeno .. )
3. Naravno da je zabranjeno al kad ti neko izvuče živce i počne da te vrijeđa ja na to ne mogu i neću šutit !
4. Slažem se za DP al kad te neko " izbaci iz takta " ne paziš više šta radiš ..
5. Nije bitno ko se kada registrovao .. Znanje je u ovom slučaju bitno  >:(
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Najjace je kad se triggerujete na debile

Sta ja da kazem sto sam objavio prvi mod ovde? Vjerovatno ni ne znas ko je Eklata Cappone..
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

dodijali ste vise... haj odmorite malo pa se cujemo kasnije.

bilo je lijepo dok je trajalo.