Prica jednog servera

Započeo Rejk.inc, Oktobar 01, 2019, 21:45:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prosle godine,2018,u junu prvi put otvorio sam Diamond roleplay samp server.Naime uzeo sam tadasnji mod NK 3.3.1 jer je mnogo njih ludilo za njim,otvorio sam server oko 11.juna,na openu je bilo 11 igraca,od te srece ja i drugi vlasnik Matkee skakali smo po kucama od srece,drugi dan smo oborili rekord od 16 igraca,mnogo mi je bilo drago,bio sam srecan i prezadovoljan time,server je radio 15-20 dana,na kraju sam ga ugasio jer je nk 3.3.1 imao bagove,bio je lose optimizovan,..Nije mi se dalo raditi,da,u tom periodu od 15 dana dolazi Ausllander [vlasnik tadasnjeg United statesa],uradio mi je mali update jer tada nisam imao vremena,nick mi je na fb bio Mars Samper..I da,ugasio sam server,vec u avgustu opet otvaram diamond ali je ovaj put bio izvorni mod NK 4.1 no tada smo oborili rekord od 42 igraca...Od tada sam pokusavao otvoriti i vratiti stari Diamond no nikada..Na kraju sam se posvadjao sa Matketom,tj drugim vlasnikom..I dan danas ne znam ni gde je,kako je,sta radi..Mnogo mi je zao,nije to bila velika zajednica,no volio sam svih tih 15-16 igraca od srca...Danas nema nikoga od njih,danas se ne koriste ti stari SA editi iz 2018 vec nesto totalno drugo...Hocu da kazem da treba da se trudite do kraja,nebitan je mod,bitna je ekipa,nebitna je optimizacija,ako je jaka ekipa sve se moze... #PAWERICK #MATKEE

# :( :'(
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

#A.J.

Ja ovo čitam, gledam i joÅ¡ uvijek ne vjerujem Å¡ta sam pričito ?  :-[

E moj ciprase nisam bio tu kad si to otvarao al bio sam tu kad se me sprdo da si zvao policiju kad sam te dos.

one day you will laugh about this (and it will be cringe)

Hvala svima na komentarima iako je zezancija  ::) takodje izvinjavam se na gramatici [mrsko mi bilo dodavati zareze i other]

U ZDRAVLJE

Sta sam ja upravo procitao !?

Give Honor To The One Who Deserve It

To sto si vidio

Okej..... ::)
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Å¡pelvrcna

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU