Oko Dialoga

Započeo Claus, Septembar 29, 2019, 12:48:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ima komanda /duelmenu i kad ukucas samo /duel izadje dialog u kome je dialog_style_input, i pise Player: Ime Igraca, Location: Ime Lokacije za duel, Bet: U kolko para da se igra, Weapon: ID ili IME oruzja sa cime se igra duel, i ima Send Invite i Cancel Invite(Ili reset duel tako nesto), e sad ovaj dialog sve lepo izadje al kad tipa hocu da kliknem da izaberem sa kojim oruzjem cemo da igramo duel, ono ne izbaci dialog sto treba nego samo se iskljuci. I tako npr i da se izabere ID ili IME igraca, kliknem, i odmah se iskljuci dialog.Slika Dialoga: https://photobucket.com/gallery/user/edgar_macias/media/cGF0aDovZHVlbHNldHNmdy5wbmc=/?ref=
Deo skripte: [ pawn ]https://pastebin.com/eiLVi3HH[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

ShowDuelSettingsDialog ti se poziva, probaj kliknuti nazad pa odnosno Back pa vidi oće li ti vratiti. Jer je ista funkcija izgleda u svakom listitemu.
Poslednja Izmena: Septembar 30, 2019, 11:59:25 PRE PODNE od Slade

Posalji OnDialogResponse, da vidimo kod :)

Sad sam pogledao detaljnije, par savjeta da probaš:

DUELDIAG izmjeniti u drugi id (po mogućnosti - povećaj).
Provjeri u modu imaš li funkciju AC_ShowPlayerDialog ili slično (anti dialog hider, odnosno neki vid zaštite od dialog hidera)
U najmanju ruku, direktno prebaci u mod, da ne bude filterskripta.

Citat: Slade poslato Septembar 30, 2019, 23:15:37 POSLE PODNE

Provjeri u modu imaš li funkciju AC_ShowPlayerDialog ili slično (anti dialog hider, odnosno neki vid zaštite od dialog hidera)
Probacu danas pa se javljam

Ocigledno problem nie do glavnog dialoga .. Probaj promjenit dueldiag+1 i ostale u neki normalam dialogid bez plusa, ili ti nesto pravi problem u samom dialogu pobrisi sve pa radi jedno po jedno znalo se i meni desavat tako
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: anderson87 poslato Oktobar 01, 2019, 18:34:00 POSLE PODNE
Ocigledno problem nie do glavnog dialoga .. Probaj promjenit dueldiag+1 i ostale u neki normalam dialogid bez plusa, ili ti nesto pravi problem u samom dialogu pobrisi sve pa radi jedno po jedno znalo se i meni desavat tako
Stavljao sam i drugo ime, ali opet isto nece, filterskripta je uzeta sa neta

Citat: Slade poslato Septembar 30, 2019, 23:15:37 POSLE PODNE

Nisi mi još nikad odgovorio, mora biti razlog zašto se dialog ne poziva, jesi li ubacio direktno u mod skriptu?

Citat: Slade poslato Oktobar 02, 2019, 23:06:45 POSLE PODNE
Nisi mi još nikad odgovorio, mora biti razlog zašto se dialog ne poziva, jesi li ubacio direktno u mod skriptu?
Nisam, ali to nebi trebalo da pravi nikakav problem fs ko fs