komande ne rade uopce

Započeo mmlinaric, Septembar 26, 2019, 09:10:51 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): komande ne rade uopce
Deo skripte:
/

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
/

Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/08yzm02

znaci.. instalirao sam mod sve je radilo osim tih komandi. u chatu mozete vidjeti zadnje dvije sta sam upisao, to jest /aduty i /veh koje postoje u skripti a in game ne rade. prvo sam misliio da je mozda do FS-ova jer sam imao slican problem davno sa njima ali je to bila UP skripta. naravno fsove sam maknuo iz configa i oper isto. autor skripte mi je rekao da je mozda do textdrawa "MoneyTD" jer kad ga je ubacio su nastali problemi. izbacio sam i njega ali opet nista. mene cudi sad sto se pokazuje ovo unknow command jer je u skripti napravljena custom poruka:

public OnPlayerCommandPerformed( playerid, cmdtext[], params[], success, flags) {

if(!IsPlayerConnected( playerid ) ){
		SendErrorMessage( playerid, "Niste ulogovani.");
		return true;
	}

if( success == -1 ) return SendErrorMessage( playerid, "Upisali ste komandu koja ne postoji( popis pogledajte na /help ). {FF0000}))");

new string[ 128 ]; format( string, sizeof( string ), "Igrac %s | Komanda: %s", ImeIgraca( playerid ), cmdtext ); LogSave( "Ostalo/LogKomandi.log", string );

return true;
}

public OnPlayerCommandReceived( playerid, cmdtext[], params[], flags)
{
	if(!IsPlayerConnected( playerid )) return 0;

if( PlayerInfo[ playerid ][ xAdmin ] < 1 && PlayerInfo[ playerid ][ xHelper ] < 1 && PlayerInfo[ playerid ][ xSpecAdmin ] < 1 ) {
	    if( antiCheatCS[ playerid ][ SpamCommand ] > 0) {
		    SCM( playerid, ANTICHEAT, "[ANTICHEAT]"col_white" Ne mozes spamati komande svakih 2 sec!");
			return 0;
		}
		antiCheatCS[ playerid ][ SpamCommand ] += 2;
 	}

if( PlayerLogged[ playerid ] != true )
	{
	    SendErrorMessage( playerid, "Trebate se prijaviti da bi ste mogli koristit ovu komandu! {FF0000}))");
		return 0;
	}
	return 1;
}

vise nemam ideje sta bi moglo biti uopce.
Poslednja Izmena: Septembar 26, 2019, 15:35:44 POSLE PODNE od Bašovski

Ne rade ti sve komande ili samo te 2 ?

Citat: 002 poslato Septembar 26, 2019, 11:00:11 PRE PODNE
Ne rade ti sve komande ili samo te 2 ?
niti jedna. znaci ni one iz filterskripti, ni ome iz GM-a.

EVO GA SUNCE TI POLJUBIM I SKRIPTI.
bio je problem do Pawn.CMD-a. prebacio sam u zcmd i sve radi.