Kako uraditi ovo?

Započeo c0x, Maj 19, 2019, 01:07:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

c0x

*

Kako mogu da uradim ono kao na SA za produzavanje VIP-a? Kako bih ja to mogao odraditi i da pare idu na bankovni racun, PP ili gde vec  idu..? Hvala unapred, opsrostite ako sam pogresio PDF.. :)

Nisam nikad ovo radio, ali treba valjda da imas otvoren aktivan racun u nekoj banci i tamo das im taj broj racuna, ime prezime za uplatnicu i tjt
Oni uplate pare ti im das vip-a

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Pazi mislim da bi trebalo ovo pokusati resiti.
Ne znam na koji princip radi fora je, kad ti setaju vipa nakon mesec dana dobijes suspend, pa moras uplatiti 1e i automatski skripta produzava  ???
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

c0x

*

Citat: [][] Foxy 2k19 [][] poslato Maj 19, 2019, 09:00:32 PRE PODNE
Pazi mislim da bi trebalo ovo pokusati resiti.
Ne znam na koji princip radi fora je, kad ti setaju vipa nakon mesec dana dobijes suspend, pa moras uplatiti 1e i automatski skripta produzava  ???
Da, na to sam i mislio ali ne znam kako..

U slucaju da je za sajt ili mysql server, trebas da povezes api sa paypalom ili bankom onda ako je klijent uplatio da sama skripta doda njemu vipa ako je proslo 30 dana od toga da se pokrene cronjob koji ce mu suspendovati vipa i poslati mail/notifikaciju sa produzi vipa

Hello World, can I help you?
If it's true, send me a message

c0x

*

Citat: Mr. Programer poslato Maj 19, 2019, 14:48:02 POSLE PODNE
U slucaju da je za sajt ili mysql server, trebas da povezes api sa paypalom ili bankom onda ako je klijent uplatio da sama skripta doda njemu vipa ako je proslo 30 dana od toga da se pokrene cronjob koji ce mu suspendovati vipa i poslati mail/notifikaciju sa produzi vipa
Javi mi se u PM, da mi malo bolje to objasnis ili jos bolje ako znas da odradis, dogovoricemo se za nagradu.. ;)

Citat: Mr. Programer poslato Maj 19, 2019, 14:48:02 POSLE PODNE

"api banke" lolic , mi cemo api u srbiji imati 2405 godine xd

Citat: DeitY poslato Jun 01, 2019, 11:55:29 PRE PODNE
"api banke" lolic , mi cemo api u srbiji imati 2405 godine xd

mislio sam na api za cartice, master, visa itd

Hello World, can I help you?
If it's true, send me a message