Extreme Gaming ~ Beogradska Policija

Započeo Purdinho, Avgust 04, 2019, 01:45:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav samperi, evo jos jedna mapa koja ce se vrlo vjerojatno nalaziti na EG, medjutim ovog puta je malo drugacija mapa, imam osjecaj da sam na parkingu ostavio dosta praznog prostora,ali kasno je , jedva gledam tako da ono :P , oprostite mi haha :D
P.S. Nisam maper,ali jbg ne mogu naci nikoga pa moram sam :)

Ako ćeš iskreno bez da te lazem, odabir teksture na zgradi je bar po meni loš.
Takodje vec si sam rekao da je parking prazan, još nešto - trava ti izlazi iz zgrade što nije lepo za vidit.
Da ne bude da samo kvocam, mapa kao mapa nije loše uradjena, samo si po meni sjebao malo teksture i trebao si popunit parking!
Ipak je trebalo vremena za ovo, znam da nije napravljeno za 5 minuta (Å¡to se da primjetit).
Pohvale, ali ako je ovo već jedna od "glavnih" mapa na serveru moglo je to i bolje!
EDIT - bio sam na serveru dok je bio otvoren i razgledao malo skriptu, svaka čast za taj dio posla :)!
gj i samo napred!!
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Citat: Jack1337 poslato Avgust 04, 2019, 02:59:29 PRE PODNE
Ako ćeš iskreno bez da te lazem, odabir teksture na zgradi je bar po meni loš.
Takodje vec si sam rekao da je parking prazan, još nešto - trava ti izlazi iz zgrade što nije lepo za vidit.
Da ne bude da samo kvocam, mapa kao mapa nije loše uradjena, samo si po meni sjebao malo teksture i trebao si popunit parking!
Ipak je trebalo vremena za ovo, znam da nije napravljeno za 5 minuta (Å¡to se da primjetit).
Pohvale, ali ako je ovo već jedna od "glavnih" mapa na serveru moglo je to i bolje!
EDIT - bio sam na serveru dok je bio otvoren i razgledao malo skriptu, svaka čast za taj dio posla :)!
gj i samo napred!!
Svjestan da je mapa nezavrsena,ali bilo je prekasno da uopce razmisljam glavom, umoram sam mapao jer sam prisiljen nemam nikog drugog da mapa,danas cu zavrsavati svakako mapu kada sam svoj :P
Citat: mumitza. poslato Avgust 04, 2019, 03:01:10 PRE PODNE
Nekako odvratna textura zgrade, ostalo ok :D
Biti ce druga,ovo je bilo prvo sto mi je naletilo :P
Citat: Elusive poslato Avgust 04, 2019, 07:14:29 PRE PODNE
Solidno slavonac  :D
Nije gotova polako :P