[0.3b] Los Santos Reality Roleplay

Započeo Lonkec, Septembar 11, 2010, 23:50:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


Jer si siguran da je taj IP! Jer meni nece da ga ucita ?
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"



Citat: [CoPPolA] poslato Septembar 12, 2010, 22:25:01 POSLE PODNE
Po cemu ti zakljucujes da ja imam nesto protiv tog lonkeca....covjeka niti ne znam..... A ti da nemas nesto sa ovim serverom sigurno ga nebi branio...jer si ti prvi mene napao ono sto sam ja komentarisao... Ja sam rekao da je opis i vise nego los, neka se ugleda na malo bolje servere sa opisima(ako trebaju linkovi tih opisa samo javi)  ;) , a ne da se takmici sa Mrerom i ekipom ko ce imati bolji opis u 10 recenica.... I da jel ti imas nesto protiv sto ja imam svoje misljenje sto mi je opis itekako los???  I sta mi ti pricas o registraciji na forumu, registrovao si se u maju-svibnju, proveo samo 3dana i 9 sati na forumu...imas 370 postova(tesko da je ijedan koristan)....i jos mi pricas kakav je ovo forum.... De molim te da ne duzimo sa svadjom, jer mi se neda svadjat s nekim ko misli da je u prawu, a nece se nikad pokajat i reci da nije....

Ae uzmi knjigu i uči, ako ti ponekad nešto ne bude jasno, slobodni mi se javi, rado ću ti objasniti sve što ti nije jasno.


Citat: [CoPPolA] poslato Septembar 13, 2010, 16:51:56 POSLE PODNE
Procitaj pa onda prosudi... Nebi ti trebalo biti tesko procitati jer si i ti na neki nacin odgovoran kako ovaj forum funkcionise....  ;)  ;D  :-*

U potpunosti se slažem! Hteo bih SMODove napomenuti na ovo pravilo podforuma: "*Ne smijete blatiti i ponizavati druge servere na ovom forumu!!"
TakoÄ'e, želeo bih napomenuti da je Alen već napomenuo goreimenovanog da prekine sa offtopicom, meÄ'utim, on i dalje proziva i ne smiruje se. Moliću da se ovaj član nekako sankcioniÅ¡e.


Naravno, nisam pisao ovu poruku samo da rešavam nesporazume, već da odgovorim na ovo:


Citat: ZmaXy poslato Septembar 14, 2010, 20:31:59 POSLE PODNE
Jer si siguran da je taj IP! Jer meni nece da ga ucita ?

Jeste, radi, ali server je trenutno lockan. Proveri da li si kopirao samo IP. (da li slučajno kopirao i ":" i slično) :)
I proveri da li imaš konekcije sa internetom :D
Poslednja Izmena: Septembar 16, 2010, 19:08:20 POSLE PODNE od mikec

Kao Å¡to znate, LSR je bio Hackan, odnosno, bili su obrisani svi Postovi. I evo sada smo sredili ponovo ali smo resetirali databazu! Tako da se morate ponovno registrirati i prijaviti za lidere! Isto tako otvorene su prijave i za Admine [ 2 ] i za GameMaster [ 3 ] ! Nadamo se da prihvacate nasu Ispriku od srca sto se ovo desilo i da cete nam se vratiti! Hvala!

FORUM: http://www.lsr-samp.info/
IP: 178.63.17.210:3022

Sretno sa serverom imate domen i dobar opis doci cu na otvaranje da vidim malo server


Forum je super,jedva cekam otvorenje :D
I btw ljudi dodite i prijavite se u vojsku  8)