Photographer job | Must Have This !

Započeo anderson87, Jul 23, 2019, 23:36:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Itz.Yansi42O poslato Jul 24, 2019, 00:58:18 PRE PODNE
Odlicno izgleda, mada se jos malo moze poraditi na kodu, ali kazem, odlicno je..
Nzm jesam tebi odg ahaha slazem se nisam bio dugo u sampu pa  et popravit ce se  :D Hvala ti
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: Unkovic poslato Jul 24, 2019, 13:31:46 POSLE PODNE
Koja je svrha da mi editujes post?
@imnaithan

To sto je tebi unikatno da čovek ide na 4 lokacije i da slika, moj problem nije, a verovatno ti je to unikatno. "must have"

Mislim da ga nisam editovao , nego sam verovatno slucajno usao u izmeni posto sam preko telefona , pa obicno idem Refresh Page ili goto Main Page pa sacuva kao da je editovan iako nije... Nista novo kad sam ja u pitanju  8)
@Unkovic
Poslednja Izmena: Jul 24, 2019, 15:49:26 POSLE PODNE od imnaithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: anderson87 poslato Jul 24, 2019, 15:23:20 POSLE PODNE
Naravno nisam nigdje vidio posao fotografa tako da je unikat na balkanu :*
Dobro, na Balkanu samo i moze

Citat: anderson87 poslato Jul 24, 2019, 15:23:20 POSLE PODNE
Ae lice poceo napravi ti nesto pa se javi

Ovde ti necu odgovoriti.
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Unkovic poslato Jul 24, 2019, 15:43:00 POSLE PODNE

Dobro, na Balkanu samo i moze

Ovde ti necu odgovoriti.
Nije hejt al ide mi na qrc kad mi neko vise puta govori jednu te istu stvar. Shvatam svako ima svoje misljenje unikatno ne-unikatno i to postujem ali nemoj bit papagaj
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Citat: anderson87 poslato Jul 24, 2019, 15:48:34 POSLE PODNE
Nije hejt al ide mi na qrc kad mi neko vise puta govori jednu te istu stvar. Shvatam svako ima svoje misljenje unikatno ne-unikatno i to postujem ali nemoj bit papagaj
Al nisam tebi rekao xD
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Dobra ideja

bilo je lijepo dok je trajalo.

L3o

*

Dobra ideja - ne baš dobra realizacija. Koliko mogu vidjeti po komentarima da nije napravljena provijera gdje igrač aim-a sa kamerom(koristi ovu funkciju IsPlayerAimingAt). Nadam se da nečeš reply na ovo sa "fale neke provjere al dodajte nmgu ni ja sve" kao što si naveo u post-u, jer tebe nitko nije silio da izbaciš nedovršenu skriptu. Što se koda tiće, nadam se da nije i on u nedovršenom stanju. Dodaj pastebin.
retired

Citat: L3o poslato Jul 26, 2019, 04:07:54 PRE PODNE
Dobra ideja - ne baš dobra realizacija. Koliko mogu vidjeti po komentarima da nije napravljena provijera gdje igrač aim-a sa kamerom(koristi ovu funkciju IsPlayerAimingAt). Nadam se da nečeš reply na ovo sa "fale neke provjere al dodajte nmgu ni ja sve" kao što si naveo u post-u, jer tebe nitko nije silio da izbaciš nedovršenu skriptu. Što se koda tiće, nadam se da nije i on u nedovršenom stanju. Dodaj pastebin.
Ima pastebin pogledaj malo bolje post a sto se tice izbacivanja izbacit cu sta ja hocu jer vidim da ovde ima ljudi kojima treba citav system uradit bez i jedne greskice i jos plus ako moze u mod ubacit. Ja nisam objavio sys da bi nabio postove vec da bi nekom pomogao ne mora uzet system moze nesto drugo ima mapa ima dinamicno kreiranje gledat kako sam ja radio pa na osnovu mog koda napravit nesto svoje
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat