Pomoc oko Objekata (Slabo ucitavaju)

Započeo .:|BALKAN MAPPING|:., Jul 27, 2019, 11:36:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Neko da pomogne stavim nekoliko kuca npr sta izmapam i slabo posle ucitava znate o cemu pricam a kod nekih sam servera video bruku objekata i ucitava dobro nzm do cega je

Jednostavno - previse objekata ti strimuje, max objekata moras da pratis, prebaci u CreateDynamicObjectEX , nemoj preterivati sa objektima, ako imas neku vecu mapu , koja ti vuce dosta objekata u blizini do toga je onda.. Moras da pazis na LIMITE! - Google SAMP LIMITS i polako, pokusaj u BARe gamemode ubaci streamer i tu mapu i ako je ok onda je do toga sto sam ti rekao , jer znam da imas previse objekata ili neoptimizovanih objecata, :)
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Citat: LANMY.pwN poslato Jul 27, 2019, 12:51:37 POSLE PODNE
Jednostavno - previse objekata ti strimuje, max objekata moras da pratis, prebaci u CreateDynamicObjectEX , nemoj preterivati sa objektima, ako imas neku vecu mapu , koja ti vuce dosta objekata u blizini do toga je onda.. Moras da pazis na LIMITE! - Google SAMP LIMITS i polako, pokusaj u BARe gamemode ubaci streamer i tu mapu i ako je ok onda je do toga sto sam ti rekao , jer znam da imas previse objekata ili neoptimizovanih objecata, :)
aha ok hvala