na f8 se spawna vozilo

Započeo coi., Jul 27, 2019, 02:29:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): nema
Deo skripte: [ pawn ]nzm bgm[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]kada pritisnem f8 spawnuje se infernus random boje i kad kucam /rac ne sklanja se[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/2wBWSU6

Citat: Fqris poslato Jul 27, 2019, 03:22:17 PRE PODNE
Sta ima jesi normalan ?
Brt sta ti nije jasno jbt kad pritisnem f8 spawna se infernus druze neke random boje objasnio sam sve imas cak i slike

Da nemas ti neki cit? posto to nije moguce po SA:MP-u :D

U slucaju imas predefinisan KEY u nekom pluginu pa ti stvara vozila, to moras prekontrolisati includove i plugine koji ti stavara infernusa vehicle id 411 za /veh komandu
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Citat: LANMY.pwN poslato Jul 27, 2019, 12:54:56 POSLE PODNE

U slucaju imas predefinisan KEY u nekom pluginu pa ti stvara vozila, to moras prekontrolisati includove i plugine koji ti stavara infernusa vehicle id 411 za /veh komandu
Neam cit brt to je za mene proslo haha a ovo moram u pluginima provjerit posto nisam u gamemodu jesam

Citat: LANMY.pwN poslato Jul 27, 2019, 12:54:56 POSLE PODNE

Nije brt evo sad sam provjerio

Citat: Cvaja poslato Jul 27, 2019, 12:58:09 POSLE PODNE
Nije brt evo sad sam provjerio

AddStaticVehicle(411

CreateVehicle(411

AddStaticVehicleEx(411

i pretrazuj tako mora negde da ima, nije moguce da nema, proveri sve includove :)
Rad rad i rad :D
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025