Balkan Project Community [SA-MP zajednica]

Započeo KenY, Jul 04, 2019, 14:43:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Mihajlo Popovic
Odakle ste: Hrvatska
Godine: 24
Å ta menjate: Balkan Project Community [SA-MP zajednica]
Za Å¡ta menjate: Steam sa CS:GO, bitno je da ima preko 10+ pobjeda (Da ima neki odredjeni rank)
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): PP / FB: https://www.facebook.com/Dule.MatthewOS
Dodajem: Prodaje se ILI MIJENJA zajednica, sa punim pravom na IME, ujedno i original stranica od 2.770 lajkova.. Sa time ide: Teamspeak bekap s spremljenih 300 korisnika i design foruma i portala

Imas li papir da si registrovao ime ?

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Jul 04, 2019, 20:08:09 POSLE PODNE
Imas li papir da si registrovao ime ?
Evo Å¡ta sam rekao na istu glupost prije 4h kad je neki lik uzeo isto ime zajednice koja postoji 2 godine

"ÄŒuj papir, uvjerenje, Ä'e ti živiÅ¡ druže? Običan samp community gdje barem nije teÅ¡ko imat neki respect ipak je ovo gaming.. Å¡to će neko doći kod tebe, na tvoju zajednicu kad nisi sposoban ni ime da napraviÅ¡, a kamoli održiÅ¡..."

mogu i ja sad otvorit Skill Arenu ili Balkan Express, ko će mi zabranit, ali hoće li iko doći na zajednicu?

Citat: mumitza. poslato Jul 04, 2019, 22:32:53 POSLE PODNE
Evo Å¡ta sam rekao na istu glupost prije 4h kad je neki lik uzeo isto ime zajednice koja postoji 2 godine

"ÄŒuj papir, uvjerenje, Ä'e ti živiÅ¡ druže? Običan samp community gdje barem nije teÅ¡ko imat neki respect ipak je ovo gaming.. Å¡to će neko doći kod tebe, na tvoju zajednicu kad nisi sposoban ni ime da napraviÅ¡, a kamoli održiÅ¡..."

mogu i ja sad otvorit Skill Arenu ili Balkan Express, ko će mi zabranit, ali hoće li iko doći na zajednicu?

Kontam ja to sve , ali kada kazu "Pravo na ime" , jbt kao da si ga registrovao pa ga niko ne sme koristiti. Nko u svetu registruje "Arcane" ime , moze sjebat komplet sve i pogasiti sto je neko drugi stvorio na gamingu xF

Samo ono kao "Zabranjeno Za Korsititi" i neko registruje to ime i napravi biznis , dodjes i kazes mu ed rug , ne moze jbg , moje ime nemas dozvolu , a ono papira nigde  :D :D :D

Give Honor To The One Who Deserve It