Problem

Započeo Andrijaa, Jun 05, 2019, 11:59:51 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): U pitanju je Rio Gaming mod od Roby Mapper.Nemogu naci nikako komandu za kreiranje firme.Ko zna neka napise.#blam
Deo skripte[/b]: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log)[/b]: [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)[/b]: link slike

Ime komande ti je
YCMD:napravifirmu(playerid, params[],help)

Ukoliko nisi sposoban za toliko, batali sve onda.

Citat: Zile42O poslato Jun 05, 2019, 14:46:29 POSLE PODNE
Ukoliko nisi sposoban za toliko, batali sve onda.
Evo ga jos jedan,od svih sam očekivao ali od tebe nisam.

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 14:49:01 POSLE PODNE

PP sam ti objasnjenje , shvati da pricamo konstruktivne kritike i realno stanje...  :D 8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 14:49:01 POSLE PODNE
Zašto se čudiš da li citaš pravila pdfa? Ovo je za pomoći ljudima kada rade nešto a ne udovoljavati i traziti nekome nešto, objasni kakav je bag, kakva je greska to sto pitas? Znaci ti zahtevas da neko nadje umesto tebe, i kako ja da znam koja je tebi komanda?!

Ajde bre deco nemojte da me jebete ovde, ko je meni trazio nekad - niko. Sam sam se snalazio i dan danas tako radim, a vi oglupavite još vise, da vam uvek neko drugi radi ;) i budite nesposobni sutra da nesto resite u životu

Citat: Zile42O poslato Jun 05, 2019, 19:43:10 POSLE PODNE
Zašto se čudiš da li citaš pravila pdfa? Ovo je za pomoći ljudima kada rade nešto a ne udovoljavati i traziti nekome nešto, objasni kakav je bag, kakva je greska to sto pitas? Znaci ti zahtevas da neko nadje umesto tebe, i kako ja da znam koja je tebi komanda?!

Citat: Zile42O poslato Jun 05, 2019, 19:47:34 POSLE PODNE
Ajde bre deco nemojte da me jebete ovde, ko je meni trazio nekad - niko. Sam sam se snalazio i dan danas tako radim, a vi oglupavite još vise, da vam uvek neko drugi radi ;) i budite nesposobni sutra da nesto resite u životu

Slazem se potpuno i podrzavam. Ja pre nego otvorim temu , sto mi je zadnja opcija , sam precesljao sve bogove na netu da nadjem to sto mi treba. @Zile42O konta o cemu pricam kao i vecina ovde , ko ne moze razumeti nije moj problem.  8)

Citat: Zile42O poslato Jun 05, 2019, 19:43:10 POSLE PODNE
Posto znam da znas znanje,ako imas volju da pomognes nekome uradi to ali nemoj ovako po svaku cenu skupljati postove,svako ima priliku da rai sta hoce uostalom svi smo nekada bili pocetnici u ovom ,,poslu,, .

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 20:02:08 POSLE PODNE
Posto znam da znas znanje,ako imas volju da pomognes nekome uradi to ali nemoj ovako po svaku cenu skupljati postove,svako ima priliku da rai sta hoce uostalom svi smo nekada bili pocetnici u ovom ,,poslu,, .

Ironic like from me... Kakvi postovi , jel se drogiras ?  8)

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 20:02:08 POSLE PODNE
Da l ti je toliko stalo do postova?
Kao sto zile kaze ako ne moze da pronadje jednu cmd nek batali
Ctrl+f > firma/firmu/kreiraj/napravi > i naci ces,u zivotu de nekad moras potrudit bilo to sitnica ili nesto veliko,nece ti uvijek sve dolazit na.tanjiru