Kako upload epizodu serije na svoj sajt private?

Započeo SanelPandzic, Maj 20, 2019, 17:41:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima! Vec sam otvaro i pitao sam kako napraviti i sta treba uraditi da bi imao sajt za gledanje online filmova i serija i ja sam odlucio da mozda mozda nekada u zivotu to otvorim taj sajt mozda ne. Ali sada zelim da imam svoj private sajt to jest localhost ako me kontate? Ova slika sto vam budem poslo tu stranicu ste vec vidjeli mislim dizajn i to mozda ste vidjeli  ;D Ovu stranicu sam kopiro od televizijske mreze od FOXA i samo sam editovo.Zelim da upload epizode serija al localhost to jest private samo za sebe evo slika https://prnt.sc/nr08tc Tu je bila druga serija Lethal Weapon to jest Smrtonosno Oruzje ali sam ja preuredio i stavio Supernatural moju najbolju seriju :) I sada ja sam tu editovo ime i dolje ispod sad mene zanima nema pitanja ako mozete odgovorit na neka pitanja i ako je moguce ovo uradit ako neko htjedne da objasni kako? Hvala
Ja sam ovo vec reko napravio sam ime epizode i dole ispod ali mene zanima gledanje epizode kako da upload na svoj sajt private ili localhost ja sam vec epizodu serije upload na openload ali oduzelo bi mi bas ali bas puno vremena da pomocu programiranja upload na sajt to jest npr ja da kliknem na ovu epizodu Pilot i sada ja napravim stranicu i da na otoj mojoj stranici ima player ako me kontate oduzelo bi mi puno vremena.Ako moze neko da odgovori na ova pitanja Da li mogu upload private ili local host? Ako moze moze li mi neko objasnit kako ili ako ima gdje tutorial ili sta takvo? Bio bi mnogo zahvalan! Hvala

za filmove gotov svi koriste wordpress, imas teme za wordpress bas za postanje filmova..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Maj 20, 2019, 22:25:28 POSLE PODNE
za filmove gotov svi koriste wordpress, imas teme za wordpress bas za postanje filmova..
Aha napravio sam jucer svoj sajt na wordpress i ako ima gdje tutorial a da si ti odgledo i da sve radi kako treba mozes li ga poslati ili naci? Posto sam trazio al mi na yt izbacuje neke druge sajtove.