Oko servera

Započeo c0x, Maj 15, 2019, 23:52:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

c0x

*

Problem(error/warning): Jel zna neko kako da resim i do cega je? Skinuo sam faster pawno sto je muma objavio i compile sam mod sa njim, i kad pokrenem server izbacuje mi "YSI Error: y_amx tracer not found!", vratim se na stari pawno i sve je ok, uzmem skinem Sublime Text 3, i ubacim faster pawno i opet error, a kad ga izbacim, ok je... Jel zna neko do cega je to? Hvala unapred.. ;)
Deo skripte: [ pawn ]// -- //[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]// -- //[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):

EDIT: Inace ne koristim y_amx u modu..
Poslednja Izmena: Maj 19, 2019, 17:51:53 POSLE PODNE od Bašovski

Jesi siguran da izbacuje error ili waning, da li mod može da se kompajluje tjst. da li stvara .amx file?

c0x

*

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato Maj 16, 2019, 00:06:44 PRE PODNE
Jesi siguran da izbacuje error ili waning, da li mod može da se kompajluje tjst. da li stvara .amx file?
Nisi me razumeo... Ovo mi se pojavi u server_logu, a on stvori amx. file i ja mogu da udjem na kucni, ali mi se to pojavi u logu...

Da li si proverio da je to pawno sa Zeexovog github rep-oa, da li posedujes folder ili fajl koji treba da se nalazi u  Pawno/Includes/ pod imenom amx
amx_assembly ili tako slicno, da li imas u cfg postavljene odredjene flagove Z

c0x

*

Citat: Zile42O poslato Maj 16, 2019, 17:41:01 POSLE PODNE
Da li si proverio da je to pawno sa Zeexovog github rep-oa, da li posedujes folder ili fajl koji treba da se nalazi u  Pawno/Includes/ pod imenom amx
amx_assembly ili tako slicno, da li imas u cfg postavljene odredjene flagove Z
Pokusao sam sve sto si rekao i opet isto.. Ne znam zbog cega...

Pokusaj kopirati folder includes iz starog pawna u novi i kompaluj, a sto se tice sublime pokusaj sa ovim bildom
{
	"cmd": ["pawncc.exe", "-i includes", "$file", "-d3", "-Z+", "-;+"],
	"path": "Lokacija/Pawna"
}

c0x

*

Ma meni se mod kompajluje, i sve je ok.. Ali kad pokrenem server izbacuje error u server logu...

Ajde izbirsi server log i pokreni server.
Poslje tog metni tu novi log pa da vidim sta se desava.

c0x

*

Ma neka.. Vratio sam se na stari compiler i tjt.. :)