[POMOC]Vise Stvari

Započeo ƨтяακƨı, Septembar 13, 2010, 09:49:52 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

1. Skinuo sam http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=98074 i ne radi mi pa sam htio pitat dal je jos netko mozda koristio i dal' je taj CO dobar, i jel mozda netko editirao i ima bez MySQL

2. Znaci slijedio sam tut za dcmd i sscanf - > http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=195.0 i stavio sam dcmd macro a i sscanf ali sad trebam samo da mi netko objasni kak da neku komandu u GF modu jednostavno stavim u dcmd

znaci znam da ide dcmd(ime, duzina, cmdtext);

ali onaj drugi dio neznam sta treba sa sscanf dcmd_ime.....

moze mi netko pokazat primjer na nekoj komandi iz GF moda da znam ? :)

3. Kako da slozim virtual worldove za bizeve i kuce u GF modu ? :P

4. Koristio sam tutorijal sa random messages -> http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=66.0
napravim sve po tutorijalu i na kraju na serveru mi ispadne da mi se vidi zadnjih 2-3 rijeci u nekom slucaju i zadnja ili samo pola rijeci od recenice :S

rijeseno

5. Zna netko neki dobar ownership (a da je objavljen, svaka preporuka je dobrodosla :))

6. i za kraj zna netko mozda kak slozit da je za kuce (vlasnik, level i druge informacije) onako izgled kao na GF serveru ?

7. Ako netko ima komandu /pullincar i /kill - igrac upise i adminima se prikaze Igrac Xaxa_Xaxa [ID : XX] trazi ubojstvo, upisi /ubij [ID]
Poslednja Izmena: Septembar 30, 2010, 19:21:04 POSLE PODNE od ƨтяακƨı

4. Predugačak tekst možda?
5. Idi na forum samp i traži, svaki CO koji je na 0.3b uzimaj, oni na 0.3a ti neće radit, već sam probao
6. Preko textdrawa

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Septembar 14, 2010, 13:59:27 POSLE PODNE
4. Predugačak tekst možda?
5. Idi na forum samp i traži, svaki CO koji je na 0.3b uzimaj, oni na 0.3a ti neće radit, već sam probao
6. Preko textdrawa

4. Ne i na najkraćem ne radi..
5. ok
6. objasnjenje mi je odlicno..

1. Neznam ko ce ti bit tako "dobar", probaj sam napravit putem dinia, on bar nije tezak nesto
3. Nadi HouseInfo, BizzInfo, i takve.. I onda dodas pod OnPropUpdate i drugim stvarima, i koristis pod /enter | /exit komandama, pa pod SetPlayerSpawn i sl.
7. Primjer /kill komande

if(strcmp(cmd,"/kill",true)==0)
    {
        if(IsPlayerConnected(playerid))
    {
        tmp = strtok(cmdtext, idx);
        if(!strlen(tmp)) {
SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Pomoc: /kill [razlog]");
return 1;
}
for(new k = 0; k < MAX_PLAYERS; k++)
{
if(IsPlayerConnected(k))
{
                                       if(PlayerInfo[k][pAdmin] >= 1)
                                       {
                                              new string[40];
                                              format(string, sizeof(string), "* [%d] trazi samoubojstvo, razlog: %s", playerid, tmp);
                      SendClientMessage(k, COLOR_LIGHTBLUE, string);
                                              return 1;
                                       }
                               }
                        }
SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTBLUE, "Zatrazili ste samoubojstvo, pricekajte");
    }
    return 1;
}
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Ok LuKsa pokusat cu ovo za VW i hvala na /kill

neznas slucajno i ovo ostalo ? :P

ZicMortal

Ovo sa textdrawovima na kucama, ja ti ne preporucam ako neznas malo vise od osnova pawno skriptanja. Ja sam to napravio prije 2 mjeseca i sad nedavno sam sve dovrsio i izmjenio hrpu stvari koje nisu valjale prvi put. Tak da ako nemas puno zivaca jebga.. magle usrane, odustani od toga ... :-\

1. Nije dobar jer jednostavno neznas kak funkcionira, najbolje napravi svoj.
2. Pa ako nisi procitao kako se koristi sscanf onda ocito nisi pratio tutorial nego si mislima s kravama po paši pasao.
3. Samo kod /exit provjeris u kojem VWu je igrac (imas varijablu vec u ORG GFu).
4. Opici kod da vidim sto si pogrijesio.
5. Najbolji je onaj koji ces sam napraviti.
6. Ovisi kak oces sloziti, mozes s GameTextom, TextDrawom, 3dTextom, SCMom....
7. Pa napravi.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Septembar 20, 2010, 13:17:09 POSLE PODNE
1. Nije dobar jer jednostavno neznas kak funkcionira, najbolje napravi svoj.
2. Pa ako nisi procitao kako se koristi sscanf onda ocito nisi pratio tutorial nego si mislima s kravama po paši pasao.
3. Samo kod /exit provjeris u kojem VWu je igrac (imas varijablu vec u ORG GFu).
4. Opici kod da vidim sto si pogrijesio.
5. Najbolji je onaj koji ces sam napraviti.
6. Ovisi kak oces sloziti, mozes s GameTextom, TextDrawom, 3dTextom, SCMom....
7. Pa napravi.

Hvala Bruno :P

Ali

2. Jesam ali nije mi bas i najjasnije -.-
5. da ga znam sam napravit ne bi trazio vasu pomoc :P