Texture studio pomoc

Započeo Ђенерал, April 28, 2019, 10:43:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako radio sam mapu PD-a ostavio sam sve def samo samo dodao neke sitnice.I sada bi hteo da odradim teksture na PD ali je def naso sam nesto na netu kako i sta i pojavilo mi se ovo slika: https://imgur.com/a/YqlOFgS  i nmg da selektujem ovaj ni jedan br i kako da odradim pomocu ovog teksturu na PD-u.Pls pomoc pocetnik sam.Unapred Hvala.

Pozdrav buraz da bi naneo teksturu na PD najpre moras izbrisati postojecu zgradu, to ces ucini komandom /remobject <index> [Index je u ovom slucaju 20352] Kada se bude obrisala PD-a onda kreiraj novu pomocu /cobject <ID objekta> 3976. da bi editovao poziciju /editobject.

Nadam se da sam od pomoci, uzivaj :)
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: 🛡️ ɴᴡɴ poslato April 28, 2019, 11:40:02 PRE PODNE
Pozdrav buraz da bi naneo teksturu na PD najpre moras izbrisati postojecu zgradu, to ces ucini komandom /remobject <index> [Index je u ovom slucaju 20352] Kada se bude obrisala PD-a onda kreiraj novu pomocu /cobject <ID objekta> 3976. da bi editovao poziciju /editobject.

Nadam se da sam od pomoci, uzivaj :)
Hvala ti brate.Sad sam dobio id ali kad hocu da promenim teksturu idem /sel 182 (to je sad id) Idem /mtset 0 (nebitan id) nece da mi seta tu teksturu na pd...