Internet zarada CLICK

Započeo Bonsek, Januar 14, 2019, 13:28:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trenutno je pokrenut vrlo isplativ posao i ako želite znati više o njemu, registrirajte se kao free na Traffic Wave (KLIKNI) a nakon registracije mi pošaljite zahtjev za prijateljstvo i poruku sa vašim nickom na tw kako bi vas ubacio u grupu i dao upute što da pogledate i proučite prije odluke o pravom pokretanju posla. Facebook link za kontakt: KLIKNI ME

Više o poslu, zaradi itd možete vidjeti i na TW Traffic Wave Balkan trening kamp (KLIKNI ME)

NAPOMENA:

Ovo nije jedna od spam poruka koje se inace vidjaju po forumima!

Link za regitraciju sadrzi moj refferal link jer na taj nacin zapravo zarada i funkcionira, ukratko svi smo povezani!

Nek se javljaju samo ozbiljni jer potrebno je razumijeti materijal!

Situacija je slijedeća... ako imaš samo jednog aktivnog člana i u 6 mjeseci uložiš ukupno manje od 100eura (18$ mjesečno, manje od 120kn trenutno) u članarinu, kroz to vrijeme ćemo ja i ostali iznad tebe napraviti toliki posao da će ti mjesečni prihod lijepo rasti.... ako se više aktiviraš i sam aktivno radiš barem sat dnevno na promociji ili uložiš u plaćenu reklamu, profit jako raste... Možeš zaraditi više od ljudi iznad tebe ako postižeš bolje rezultate ali i sami upline ti moraju dati članove ... Koliko ćeš ostvariti ovisi o nama iznad ali i o tebi!

Hvala na pažnji! Ukoliko netko nema facebook za kontakt ostavit ću dole linkove drugih opcija.

Facebook link: KLIKNI ME
E-mail: [email protected]
Ili ovdje na forumu privatnom porukom.

I dalje najmoćniji alat za izgradnju bilo kog posla, povećanje prodaja, sigurnost vaše zarade. Nakon žive reči i kontakta 1na1 nema boljeg. I ovaj savjet je o tome kako ga koristiti jer šteta je ostaviti brdo para na stolu koje možete da zaradite a niste jer niste pravili svoju listu.

1. Å TA JE LISTA?

Lista, ili email lista, je spisak kontakata - ime i email, ili samo email. AUTO RESPONDER je web servis koji vam omogućava da je lako pravite, organizujete, segmentirate, šaljete im poruke sa ponudama ako je reč o nekoj online prodaji, provišete im posao kojeg radite, obezbedite im obuku korak po korak ( mail po mail ), pošaljete odjednom svima neku specijalnu ponudu ( Black Friday, Nova godina, Božić ... ) ili ako je reč o nekom online poslu obavestite ih o nekoj tamo specijalnoj akciji

2. GDE TO MOŽE DA SE VIDI U PRAKSI?

Videli ste BEZBROJ puta samo niste obratili pažnju! Na primer ako kupujete iz neke online prodavnice, da li redovno od njih dobijate mailove o POPUSTIMA, AKCIJAMA i slično? E pa to je LISTA, doduše NJIHOVA čiji ste vi član. Jednom ste nešto tamo kupili, verovatno biste zaboravili na taj sajt, kad ono stiže mail: SAMO DANAS, IZVANREDNI POPUSTI NA...! Ili "OVOG MESECA 2GB INTERNETA BESPLATNO ZA NOVE UGOVORE KOD VIPA" I šta mislite, ako su vrmenom nakupili na hiljade subsrcibera ( "pretplatnika" ) na listi, da li će tog dana prodati BRDO artikala? A za to im je bilo dovoljno da smisle jedan lep mail, daju neke akcije i umesto da plate oglas negde ponovo, samo su poslali sa 2 klika što se kaže mail celoj listi! I prodaje stižu.

3. JA NEMAM NIKAKVU ONLINE PORDAVNICU KAKO JA DA DAJEM AKCIJE I POPUSTE ONDA?

Nema to veze, ne morate je ni imati! Možete da budete affiliate neke prodavnice koja nudi popuste i vama % od svake prodaje koja stigne preko vašeg linka! Sve što trebate je da onda svojoj listi pošaljete poruku preko svog autorespondera.

4. NE ZANIMA MENE ONLINE PRODAJA NUDIM SAMO ONLINE POSLOVE KAKO ONDA MOŽE DA MI POMOGNE AUTO RESPONDER?

E onda ste tek na pravom mestu! JEDNOM na VAŠOJ listi, ZAUVEK VAŠ :D Sve dok se ne odjavi sa liste, što se mora omogućiti svakom subscriberu ali to je retko. Kad imate vašu listu vi im možete lako ponuditi ŠTA GOD da vi radite. Ne samo sada, nego BILO KADA za godinu, za dve, kad god, kad god da naletite na nešto interesantno, vi možete da ostvarite prodaje ili dobijete članove maltene ISTOG DANA sve zavisi kolika je vaša lista. Ljudi koji su svoju listu gradili godinama imaju i po 20.000 aktivnih pretplatnika, jednim mailom zarade na HILJADE DOLARA u danu!

5. ZAŠTO DA PLAĆAM AUTORESPONDER KAD I SAM MOGU DA ŠALJEM MAILOVE?

Zato Å¡to nema Å¡anse da Vam Google ili bilo koji mail program dozvoli da Å¡aljete viÅ¡e od par stotina mailova. Smatraće Vas spamerom i ako i odu ti mailovi će najčešće zavrÅ¡iti primaocima u SPAM folderima, znači većina ih neće ni videti ni otvoriti. Drugo, Autoresponder je mnogo viÅ¡e - on Å¡alje unapred predefinisane mail poruke u unapred predefinisanom rasporedu po danima. Kad imate već preko 100 kontakata ma nema Å¡anse da to radite ručno osim ako vam dan traje 242424 sata. Uostalom bolje da vaÅ¡e vreme provedete u promovisanju da dobijete viÅ¡e upisa na vaÅ¡u listu, a onda nek autoresponder sam radi ono za Å¡ta ga plaćamo! Autorespondera nema mnogo, ne onih kvalitetnih čiji mailovi ne zavrÅ¡avaju u SPAM folderima primaocima. Zato i KOÅ TAJU i to PUNO. Zato i Traffic Wave jer koÅ¡ta u poreÄ'enju sa svim drugima MALO, a i pri tome ima odličan program za zaradu najbolji od svih, i time možete dodatno i zaraditi. Te zato Å¡to Traffic Wave NIJE orjentisan samo na to da vi dovedete njima nove korisnike nego je zaista pravi servis, gde ga možete samo koristiiti bez obaveze da promoviÅ¡ete ( mada ako ste u online poslu bilo kojem Å¡to ne biste nudili i TW ). Traffic Wave koriste mnogi vlasnici online shopova Å¡irom sveta da Å¡alju promo akcije svojim listama, i ne zanima ih da promoviÅ¡u TW. Ali mi smo ovde da bismo i A) koristili TW pa ko za Å¡ta već želi i B) da zaradimo i od samog TW

6. KAKO MI AUTORESPONDER MOŽE OLAKŠATI DA RADIM VIŠE POSLOVA?

O i te kako. Prvo UŠTEDA! Vi promovišete upis na vašu LISTU. Odatle posle nudite im šta god da radite. Tj. unapred ste postavili mail poruke, koje će im se slati nudeći npr. GDI, ili nudeći i sam TW, ili nudeći šta god drugo da ste sada ili da BUDETE u tome! Ovo BUDETE je ključno za odgovor na sledeće pod 7.!

7. SIGURNOST PRIHODA? Kako sam ja to SIGURAN ukoliko pravim mail listu?

Lako! Do sada ste već shvatili verovatno. Jednom ste promovisali i sakupili kontakte ( listu ). Å ta ako se firma koju ste promovisali ugasi? Onda od toga vi viÅ¡e nemate zaradu. Pa niÅ¡ta, nije smak sveta, imate LISTU koju ste već napravili, sve su to ljudi željni online zarade, ako se program A ugasio, ili prestao da vam bude zanimljiv, a uÅ¡li ste u neki drugi program B, pa vi toj listi jednim klikom možete poslati ponudu da doÄ'u kod vas u program B. I na taj način, vaÅ¡a MUKA nije otiÅ¡la u vetar zato jer se neÅ¡to loÅ¡e dogodilo u online programu kojeg ste radili , nestao, postao neisplativ ....

8. KOLIKO JE TO POSLA DA LI JE VREMENSKI ZAHTEVNO DA LI JE KOMPLIKOVANO?

Ma ni malo! Pa koliko je posla za vlasnika jednog šopa na kojem ste se vi prijavili na listu njegovu i potom dobijate poruke? On možda i spava dok vi gledate njegov šop i prijavljujete se da dobijate buduće akcije. Nije ni komplikovano, možda kada se prvi put ulogujete bićete malo u čudu, ali BRZO sve legne na svoje i začas ćete se snaći. I ova grupa je upravo o tome, da vam to olakša. COPY - PASTE! TO JE SVE! Vlasnik šopa je COPY formu iz svog autorespondera ( Traffic Wave ) i potom PASTE negde na svoj sajt gde se lako uoči i to je sve. Vi ste tu formu potom na njegovom sajtu popunili, ime - email, ili samo email, vlasnik sajta oko toga nema šta da radi, sve ide automatski. Može vas potom videti u svom TW nalogu i sve dok se ne odjavite sa njegove liste sami, dobijaćete ko zna koliko promocija i ponuda.

9. NEMAM JA SAJT GDE JA ONDA DA POSTAVIM TU FORMU ZA UPIS NA LISTU

Sajt može i na besplatnim servisima, može i preko GDI da se napravi. Forma je kratak kod koji vi COPY iz vašeg TW naloga i PASTE na vaš sajt. I VEĆ RADI SVE :)

10. KAKO SE PROMOVIÅ E LISTA TJ. KAKO JA DA NAKUPIM 10 ili 20.000 ljudi na mojoj listi?

Svi programi za zaradu novca na netu su oko iste teme - ZARADI PARE. Dakle, napravite JEDNU univerzalnu stranicu, KRATKU i JEDNOSTAVNU recimo slika PARA, i tekst - "Saznajte kako zaraditi na internetu, ostavite u formu dole vaš email i poslaću vam više infromacija" a dole PASTE forme iz vašeg Traffic Wave i VOILA! Promocija te stranice može da počne, vaše je da link do te stranice promovišete svugde i lista će rasti, jer koga ne zanima da zaradi neke pare? E kako je stranica samo tako kratka i bez pomena bilo kojeg konkretnog programa, vi onda preko Traffic Wave listi možete ponuditi ono što konkretno i radite - jedno ili više, ili sve odjednom, pozvati ih da vas zaprate na FB, da se uključe u vašu FB grupu - link, itd. Zato i kažem: LISTU PRAVIŠ JEDNOM, PARE ZARAĐUJEŠ VIŠE PUTA! Umesto da promovišete program "A" pa program "B" pa program "C" zasebno, što košta i traži mnogo vremena, vi gradite svoju LISTU. Takva stranica zove se SPLASH i može se začas napraviti iz GDI i u nju dodati vaš TW kod za upis na vašu listu.

BUMP

Posao je još uvijek aktivan, svi ste dobrodošli!

Pitanja mogu biti postavljena i ovdje javno bez problema. Hvala lijep pozdrav!

Binatex Mama !  8)

Give Honor To The One Who Deserve It