Novi legit site za besplatne giftove/skinove/gaming opremu?

Započeo berroni.pwn, Maj 24, 2019, 15:06:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Svima nam je već pun .. sajtova poput Gamehaga. Svaki isti, uradi to dobij coins kasnije se pitaj hoćeš li dobiti ono što si zaradio ili ne.
MeÄ'utim, sajt o kojem sam napravio ovaj post nije ni nalik na njih. GLHF je neÅ¡to sasvim drugačije. Na ovom sajtu, ne postoje taskovi kao na ostalim sajtovima. Sve Å¡to treba jeste da gledate streamove preko njihovog sajta(twitch streamove) i dobijat ćete XP, kad god preÄ'ete level dobit ćete pack koji će vam donijeti coinse sa kojim kupujete ono Å¡to hoćete, skinove i sl.  Ovaj sajt je baÅ¡ gejmerski sajt, pored toga Å¡to gledate streamove za nagrade možete takoÄ'er dobiti nagrade i tako Å¡to pobjeÄ'ujete protivnike u gejming kvizovima. Kad god hoćete pritisnete na "find opponent" i dobijate pitanja iz igrica kao Å¡to su LoL, CS:GO, Hearthstone, PUBG, Fortnite. Pitanja su npr. kako se zove ulta od Ahri, koliko u cs:go koÅ¡ta m4a1-s i sl. Pored tih običnih 1v1 kvizova, svaki dan u 19:00 ima i Battle Royale Quizz. Vi protiv 10 ljudi se takmičite, pobijedite i dobit ćete puno coinsa. Na sajtu se takoÄ'er, vjerovali ili ne, možete kladiti na esports, ali bez ulaganja novca. Samo dajte svoje miÅ¡ljenje, 1/2 pritisnite i ako pogodite dobit ćete XP-a i coinsa. Obavezno upadajte na sajt, imate link ispod. Samo pritisnite. Link je moj referral, vi kad se reg ja ću dobiti 300xp, a takoÄ'er ćete i vi dobiti 300xp jer ste doÅ¡li na sajt preko ref linka.

LINK: PRITISNI

P.S. Ja sajt koristim tek dan i po, i već imam 2k coinsa. 2K coinsa=1$. Upalim stream i ostavim da stoji a vamo igram igrice, djeluje :D

http://prntscr.com/nstqo0

Zanimljivoo..  :D
  ᴢᴀᴊᴇá´...ɴɪá´,,á´‡ :                          
- ᴇʟɪᴛᴇᴢ ɢᴀᴍɪɴɢ
- ʙᴀʟᴋᴀɴá´,,ᴏᴍᴍᴜɴɪᴛʏ
- ʟᴏsá´›á´,,ɪᴛʏ
- Ò"ᴜʀɪᴏᴜs ʀᴏʟᴇᴘʟᴀʏ

Ò"á´€á´,,ᴇʙᴏᴏᴋ : ʜᴛᴛᴘs://á ́¡á ́¡á ́¡.ò"á´€á´,,ᴇʙᴏᴏᴋ.á´,,ᴏᴍ/ʜᴀᴢᴀʀá´....ᴇɢ.𝟷