Mysql

Započeo yeet, April 05, 2019, 09:18:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pa ovako posto vec neko vrijeme pokusavam da naucim mysql a nejde mi nikako pa zato zelim ako netko ima vremena i volje da me nauci da shvatim malo vise mysql dajem do 10â,¬ da me nauci kontakt samo ovde PM.
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Javi se Shomyu ili Bashovskom oni znaju o tome

I LOVE VODKA AND SLAV COUNTRY'S

Ko god nije bitno samo da me nauci neda mi se radit vise sa yinijem
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Niko te ne moze bolje nauciti nego sam ti sebe, ovdje imaš najjednostavnije primjere upita: https://www.w3schools.com/sql , počinješ sa najjednostavnijim primjerima, zatim kasnije prelaziš na složenije. U 70% slučajeva koristit ćeš samo ova četiri statementa: ( CREATE, SELECT, UPDATE, DELETE )...

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato April 05, 2019, 20:11:48 POSLE PODNE
Niko te ne moze bolje nauciti nego sam ti sebe, ovdje imaš najjednostavnije primjere upita: https://www.w3schools.com/sql , počinješ sa najjednostavnijim primjerima, zatim kasnije prelaziš na složenije. U 70% slučajeva koristit ćeš samo ova četiri statementa: ( CREATE, SELECT, UPDATE, DELETE )...

znam to sam sve procitao cak i svaki tut na offical samp forumu al nista od toga sine kad nece da ude u mozak jer me jebe to sto neznam to formirat poslozit to trazim da me neko nauci

Citat: Lexy poslato April 05, 2019, 21:46:34 POSLE PODNE
znam to sam sve procitao cak i svaki tut na offical samp forumu al nista od toga sine kad nece da ude u mozak jer me jebe to sto neznam to formirat poslozit to trazim da me neko nauci

Buraz, ko ti je rekao da mozes neki Programski jezik nabubati?
Kroz praksu ces steci znanje, nije fora da samo citas, ne ide to tako, sav proces ucenja se dogadja samo kroz praksu tako mozes jedino nauciti i shvatiti kako i sta radi

Hello World, can I help you?
If it's true, send me a message

I ako vec zelis da ucis iskljucivo sql, postoji program u kom mozes da radis to i da savladas zove se mysql workbench, kreiras bazu napravis tabele, tipa user u njemu trebas da imas username, password, email itd, onda da bi prikazao imas u tom programu novi fajl u njemu upises
SELECT * FROM user
i ispisace ti tabelu sa svim korisnicima
ako zelis izdvojenog nekog kom znas ime upises

SELECT * FROM user WHERE username='Admin'
dobices samo tog korisnika gde je username Admin

Hello World, can I help you?
If it's true, send me a message

Citat: Mr. Programer poslato April 05, 2019, 22:15:14 POSLE PODNE
Kroz praksu ces steci znanje, nije fora da samo citas, ne ide to tako, sav proces ucenja se dogadja samo kroz praksu tako mozes jedino nauciti i shvatiti kako i sta radi
Citat: Mr. Programer poslato April 05, 2019, 22:15:14 POSLE PODNE

Pokusat cu frende hvala ti na savjetu ❤️

Citat: Lexy poslato April 05, 2019, 09:18:34 PRE PODNE
Pa ovako posto vec neko vrijeme pokusavam da naucim mysql a nejde mi nikako pa zato zelim ako netko ima vremena i volje da me nauci da shvatim malo vise mysql dajem do 10â,¬ da me nauci kontakt samo ovde PM.
Chat.
Respect: Bašovski, Captain Foux, Purda (sladak) and Harexe!