Prijava (odgovor)

Započeo Correlli, Septembar 13, 2010, 15:47:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: nikola1991 poslato Septembar 13, 2010, 15:16:30 POSLE PODNE
jer otkad sam prijavio prosli put sa staru IP ja nisam dobio od nikog nikakav odgovor vec 1 mjesec dana ako ne i vise,dali ovo uopste prati neko ili je samo tako staveno?

Dobio si odgovor prije 2 dana. Trebao si prvo pogledati moj stari post prije nego što si išta napisao. I uopće nema ni mjesec dana otkako si ti prvi put prijavio server.
Poslednja Izmena: Septembar 26, 2010, 19:35:28 POSLE PODNE od Don Correlli

nisam video odgovor al sad sam pogledao,edit ni od vas nece bit nista?

mogu da znam razlog ?

Correlli

Citat: nikola1991 poslato Septembar 15, 2010, 15:40:27 POSLE PODNE
nisam video odgovor al sad sam pogledao,edit ni od vas nece bit nista?

mogu da znam razlog ?

Zato jer uvijek kad sam pogledao vaš server niste imali 30 igrača. Ustvari desilo se je par puta da ste imali, ali to nije dugo potrajalo. I još ste poslije zaključali server. I to se je odnosilo na staru prijavu, za ovu novu ćeš morati počekati par dana kao i svi ostali koji se prijave.

server nismo zakljucivali,IP adresu smo promenili jer smo imali problema sa hosting i svi serveri koj su bili na taj host.

nisam siguran da je razlog igraci,u toku dana imamo za 10-15 vise igraca od ST i BM (koje su na sluzbenu listu) navece kad svi dodzu od skolu se okupe i do 30-35-40 igraca

to se odlicno vidi evo jedna slika od danas statistika  http://slike.hr/slike/statistika_08ee6.jpg.html

nisam siguram da je problem igraci jer ako je za toa serveri koj su na sluzbenu listu nemaju dovljan broj igraca koji se trazi.

ja mislim da na ovu stranu sve sto sam pogledao ja sam zakljucio da na sluzbenu listu su samo hrvatski serveri ostali se odbijaju.

nas server je makedonski i je odbijen kao razlog "igraci" server Balkan expres srbski server koj isto tako ima dnevno velik broj igraca takodzer je odbijen,

neznam da li je upitanju broj igraca ili nesto drugo

ali uredu je neljutim se to je vasa odluka vasa zajednica vi to odlucujete i svatam vas.
Poslednja Izmena: Septembar 15, 2010, 16:12:07 POSLE PODNE od nikola1991

Correlli

Citat: nikola1991 poslato Septembar 15, 2010, 16:10:33 POSLE PODNE
server nismo zakljucivali,IP adresu smo promenili jer smo imali problema sa hosting i svi serveri koj su bili na taj host.
Da, u pravu si. Nije bio zaključan, nego offline. Kako god, ne znam šta je bio pravi razlog ali znam da vam je server bio nedostupan za igrače.

nisam siguran da je razlog igraci,u toku dana imamo za 10-15 vise igraca od ST i BM (koje su na sluzbenu listu) navece kad svi dodzu od skolu se okupe i do 30-35-40 igraca
Tvoja briga nije ST zajednica, jer za taj server sam već rekao i neću viÅ¡e ponavljati nego ću samo brisati postove - tom serveru sam joÅ¡ dao produženi rok da vrate broj igrača barem na 30. VaÅ¡ server sam takoÄ'er gledao i navećer ali nikad nisam vidio viÅ¡e od 25 igrača, i gledao sam ga viÅ¡e dana.

to se odlicno vidi evo jedna slika od danas statistika  http://slike.hr/slike/statistika_08ee6.jpg.html
Vidio sam da ste imali i 25 igrača, ali za prijavu je premalo.

nisam siguram da je problem igraci jer ako je za toa serveri koj su na sluzbenu listu nemaju dovljan broj igraca koji se trazi.
Opet ponavljam: tvoja briga nije ST zajednica jer za taj server sam već rekao i neću viÅ¡e ponavljati nego ću samo brisati postove - tom serveru sam joÅ¡ dao produženi rok da vrate broj igrača barem na 30. VaÅ¡ server sam takoÄ'er gledao i navećer ali nikad nisam vidio viÅ¡e od 25 igrača, i gledao sam ga viÅ¡e dana.
Problem vam je u igračima, a ne zato jer niste hrvatski server. Ne znam odakle ste si namislili da ste bili odbačeni zato jer niste hrvatski server - jednostavno gl*po mišljenje.

ja mislim da na ovu stranu sve sto sam pogledao ja sam zakljucio da na sluzbenu listu su samo hrvatski serveri ostali se odbijaju.
Da, to smo prešli već 2, 3 puta. Svi su hrvatski jer Hrvati najviše i igraju SA:MP modifikaciju. Ponavljam: nije problem u tome što ste srpski, makedonski, kineski ili bilo koji drugi server, nego je problem u broju vaših igrača. Pusti broj igrača ST zajednice, jer za njih sam ti već rekao kakvo je stanje.

nas server je makedonski i je odbijen kao razlog "igraci" server Balkan expres srbski server koj isto tako ima dnevno velik broj igraca takodzer je odbijen,
Vaš server i Balkan Express su odbijeni zbog istog razloga, a to jest broj igrača - to je točno.

neznam da li je upitanju broj igraca ili nesto drugo
Ponovio sam više puta, i ponovit ću opet: nacionalnost vlasnika zajednice i igrača koji igraju na njemu nema veze da li će server biti primljen ili ne. Pogledaj samo koliko hrvatskih servera je bilo odbačenih zbog broja igrača - po vašem onda to nema smisla. Na ovom forumu nemam nikakvih problema sa Srbima, Bošnjacima, Makedoncima i drugim nacionalnostima, zato ne govori da su vaš server i Balkan Express server odbijeni zato što nisu vlasnici ili igrači Hrvati. Odbijeni su jer niste ispunjavali uvjete (falilo vam je igrača na serveru).
ST zajednici sam pružio dodatno vrijeme da si naberu barem 30 igrača jer su ipak jedan od starijih servera koji prati ovu zajednicu. Isto tako bi takvu priliku pružio i drugim serverima na službenoj listi koji su bili uz ovu zajednicu duže vremena i nema veze koje nacionalnosti su vlasnici ili igrači tog servera.

A informacija za tebe je da Balkan Express nije imao 30 igrača konstantno, znači da nisu ispunjavali taj uvjet. I kad bi bilo samo to, nego na prvoj prijavi nisu ispunjavali uvjet u vezi domene. Da li je rok za ST i BM predug ili ne, to odlučujem ja i ostali (co)-Administratori po potrebi.
A za tvoju novu prijavu ćeš morati pričekati dok vidim stanje vašeg servera.

Pozdrav,
  Correlli
Poslednja Izmena: Septembar 15, 2010, 16:50:24 POSLE PODNE od Don Correlli