Problem

Započeo Ruthless Pawno, Mart 19, 2019, 13:10:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam neke warninge?
Dio skripte: [pawn]C:\Users\User\Desktop\Nova Kuca GameMod\pawno\include\YSI\y_amx.inc(294) : warning: recursion in AMX_GetGlobal
C:\Users\User\Desktop\Nova Kuca GameMod\pawno\include\YSI\y_bintree.inc(283) : warning: recursion in Bintree_QSort
C:\Users\User\Desktop\Nova Kuca GameMod\pawno\include\YSI\y_bintree.inc(343) : warning: recursion in Bintree_SortHalf
C:\Users\User\Desktop\Nova Kuca GameMod\gamemodes\NKRPG.pwn(54917) : warning: recursion in removePlayerFromRace: call from cleanRace C:\Users\User\Desktop\Nova Kuca GameMod\gamemodes\NKRPG.pwn(54853)
Disable recursion warning: #pragma disablerecursion
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2016, ITB CompuPhase

4 Warnings.
[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ] / [ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): pa nece da se prikazuju mappe..

[pawn]new vozilolist = mS_INVALID_LISTID; [/pawn] LINIJA 294
[pawn]new RCONPokusaji[MAX_PLAYERS];[/pawn] LINIJA 283
[pawn]#define             CAMERA_FLASH_TIME                1200                    //ammount of miliseconds until the "flash" effect gets removed again[/pawn] LINIJA 343
[pawn]stock removePlayerFromRace(playerid, bool: oldspawn = true)[/pawn] linija 54916

dajes nam linije svog moda, a warninzi iz includea  :D

mozda negdje nisi zatvorio bracket
Poslednja Izmena: Mart 19, 2019, 13:36:53 POSLE PODNE od v4yne1

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B7%D0%B8%D1%98%D0%B0
edukuj se ili idi laksim putem (ne tako pametim)
#pragma disablerecursion

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Probaj samo da dodas u mod
[pawn]#pragma disablerecursion[/pawn]

Koristis Faster Pawno, ima nekih nacina da se to resi, al' ih ni sam Bog ne zna. Koristi #pragma disablerecursion kao sto ti i pise u compileru.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security