POMOC OKO PAWNA

Započeo Armoo, Mart 06, 2019, 14:23:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Problem oko PAWNA
Dio skripte: kad hocu da Compilerujem sve ide kako treba i samo ovako ostane i ne ucita se skripta mslm ne Compiluruje se skripta
Pawno Code://
Evo slike: https://imgur.com/IVSZpFL

Usro si negdje sa nekom petljom 99 %
Pogledaj sta si zadnje radio
mali je postotak da si zaboravio zatvorit { }
jer za to ima greska, ali za petlju nema,

Pokusaj promeniti pawno. Ako ne uspe, verovatno si negde zaboravio bracket ili si napisao preveliku liniju. Pokusaj da skratis liniju neku koja je preduga, ako ne uspe, evo ti druga solucija: Skini Missing Bracket Finder (( Klikni me za direct link )).
Kad skines to, izbacis sve iz rar foldera i prebacis gde ti se nalazi gm. Zatim pokrenes .exe ili koji je vec fajl i treba da ti izbaci CMD komandu (prozor). tu kucas sledece Target(ImeGameModa); ovde gde sam ja stavio imeGamemoda stavi kako ti je upisan gamemode, stisnes enter i pricekas da ti skenira mod. Kad ti skenira, pisace dole Closed Brackets: tajitajbroj Open Brackets: tajitajbroj (ukoliko je broj jednak npr: ClosedBrackets: 33000 Open Brackets: 33000 onda nisi nigde zaboravio bracket, nego je preduga neka linija ili petlja, ako nije jednak npr umesto 33000 bude Open Brackets: 33000 Closed Brackets: 32999 (ili manji broj) znaci da si negde zaboravio da zatvoris ili otvoris bracket. Ako je sve norm onda ti je negde predugacka linija u modu (skratis je).
Poslednja Izmena: Mart 06, 2019, 14:58:37 POSLE PODNE od Vasic
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

E HVALA VAM PROBLEM RJESEN STAVIO SAM DUGAÄŒKU LINIJU VJEROVATNO ZBOG TOG NECE HVALA VAM