Iskustva sa polaganjem vozackog ispita.

Započeo rane, Novembar 21, 2021, 12:44:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, u subotu izlazim na vozacki ispit pa bih volio da cujem iskustva onih koji su vec prosli kroz to i kako su se rijesili one "treme" koju mi stalno pominju iako do sada nikada nisam u voznji imao nikakvih strahova.
Mislim da uzimanje tableta ne bi trebalo biti neko dobro rjesenje jer usporava reflekse.

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: .extract poslato Novembar 21, 2021, 13:18:10 POSLE PODNE
wtf
ako nemas sta pemtno da kazes ne moras ni komentarisati. Ako trazim savjete i iskustva drugih onda nemas sta da pises tu wtf retarde.

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Common poslato Novembar 21, 2021, 13:19:05 POSLE PODNE
ako nemas sta pemtno da kazes ne moras ni komentarisati. Ako trazim savjete i iskustva drugih onda nemas sta da pises tu wtf retarde.
smiješno mi ovo što pišeš eto jbg

Opusteno lagano gas pojas i slusaj instikcije onog majmuna koj sedi pored tebe
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Citat: .extract poslato Novembar 21, 2021, 13:33:05 POSLE PODNE
smiješno mi ovo što pišeš eto jbg
veliki broj ljudi u mom gradu je padao u zadnje vrijeme, dodju instruktori koji traze dlaku u jajetu, navode neke greske koje ne bi pale na pamet ni šumaheru

Citat: stevich poslato Novembar 21, 2021, 13:33:43 POSLE PODNE
Opusteno lagano gas pojas i slusaj instikcije onog majmuna koj sedi pored tebe
Ja se nadam da ce tako biti ali opet ima ono ako se desi pogreska pa se covjek pogubi. Ipak iskustva drugih su uvijek dobrodosla u ovakvim situacijama kada od volje komisije zavisi hoces li proci ili cekati jos 7-14 dana.

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

ja sam zavrsio skolu za vozača motornih vozila i moja preporuka ti je potpuno zaustavi vozilo na svaki znak stop barem 2 sekunde, razmisljaj unaprijed i fokusiraj se, nemoj oduzimati prava prvenstva itd.
sto vise razmisljas o tremi gore ce ti biti, budi opusten i radi sve kao sto bi radio i da si sam u autu :D ali naravno po propisima :D :D
zvoni motorola kad je secemo na pola

Opušteno, ako i napraviš neku grešku ne razmišljaj o njoj jer ne mora biti eliminaciona i možda se progleda kroz prste, samo nastaviš voziti. Ne presporo ali ne i prebrzo, neka umjerena vožnja, slušaj pažljivo njegove upute, obavezno obije ruke na volan. Obraćaj pažnju na pješake jer na tome se najlakše pada. Mislim da će najviše tražiti polukružna okretanja i bočno parkiranje, mada negdje se bočno parkiranje uopšte ne traži. Vozi defanzivno, ne "trkaj" se sa semaforima ili slično, ako vidiš da blica zeleno odmah polako koči i ne razmišljaj da li možeš proći ili ne.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!