DOJAVE ZA KLADIONICU

Započeo delete, Februar 06, 2019, 18:26:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz
Ima li neko iskustva sa dojavama,i s kim je suraÄ'ivao

Sve je to laz brt veruj mi,jesam samo jednom u zivotu dobio i to verujem da me ukenjalo do jaja
msm bar moja logika ako imas dojave i sve to,zasto bi prodavao nekim mentolima ovako bi stavio kucu kola imanje starijeg burazera na tu tekmu

Slasem se sa Sonetom ,jednom sam izgubio na "sigurnu utakmicu" 5000din,drugi put kod drugog lika na dojavi na tekmu stavio 150din dobio 5600din usralo vrv..
Znaci brt nema namestanja nikakvog,odu bukvalno u neku levu ligu lupnu P/K jer je tu najveca kvota i ako te usere usralo te,onaj dan sam tako pogodio utakmicu 1-x Engleska 3 liga 15 kvota bila.
Poslednja Izmena: Februar 18, 2019, 21:18:24 POSLE PODNE od Митић ツ

Imo sam licno iskustva da su drugovi odigrali preko tih "dojava" ukrali kuci novce i na kraju popusili "sigurnu" utakmicu

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Vrlo je tesko naci tipove ili ti dojave. Imam par drugova koji sude i naravno nudilo im se namjestanje ali nikome (pa cak ni rodjenim roditeljima) ne bi rekli da li je utakmica bila namjestena ili ne.
Obicno ti "provjereni" likovi koji daju dojave su neki sto rade neke dobre analize i tako prodaju maglu narodu.

Evo jedini pravi...
@perverzija__tips