Brži PAWN Compiler (Zeex)

Započeo {Makenzi}, Februar 23, 2019, 11:20:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Compiler 3.10.9

Svi znaju šta je Zeexov compiler, on je mnogo brži od CompuPhase-ovog compilera i donosi mnoge BugFixove i poboljšanja.
Mislim da je ovaj compiler već objavljen ovde ali razlika izmeÄ'u 3.10.8 i 3.10.9 je ogromna jer donosi nove probleme koje mnogi ne znaju da reÅ¡e pa se drže .8...

warning 239: literal array/string passed to a non-const parameter

Ovde je potrebno da odete na liniju na koju Vam baca ovaj warning i pre primer string[] stavite const string[]

Ukoliko Vam bude bacalo isti taj warning na primer na ApplyAnimation, morate otvoriti a_samp.inc i ponoviti korak od gore tj umesto animlib[] staviti const animlib[]

Glavna prednost ovog compilera ako mene pitate je ovo:
error 017: undefined symbol "giveplayeri"; did you mean "giveplayerid"?
Pawn compiler 3.10.9 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Ukoliko "progutate" neko slovo compiler ce Vam automatski ukazati gde je greska, cesto se desi da ne primetite npr ako je l I ( l i I imaju isti oblik samo je I malo manje od l tkd je razlika skoro neprimetljiva )...

Download: CLICK
Samo je potrebno da iz bin foldera extractujete sve u pawno folder tj. u koji folder ste namestili build system...
Build system:
{
    "file_regex": "(.*?)\\(([0-9]*)[- 0-9]*\\)",
    "selector": "source.pwn",
    "cmd": [
        "pawncc.exe",
        "$file",
        "-o$file_path/$file_base_name",
        "-;+",
        "-(+",
        "-d3"
    ],
    "working_dir": "C:/Put/Do/Pawno/Folder/Gde/Je/pawncc.exe"
}

- @Bašovski

Ovo mi je i @nikisb trazio al bolje svi da imaju Fix nego svakom ponaosob da radim :)

Jel ovaj bolji od compilera u sticky temi?

Citat: v4yne1 poslato Februar 23, 2019, 11:31:25 PRE PODNE
Jel ovaj bolji od compilera u sticky temi?
Kao Å¡to vidiÅ¡, Da, ima bugfixove koje taj nema i ovaj error 017 detection mi se mnogo sviÄ'a :D