Folderi staff i to

Započeo Deken, Februar 20, 2019, 11:46:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): vaš odgovor
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
Ima li neko ideju kako napraviti kao da kad igrac dobije admina da mu se na jednom dokumentu u folderu staff ispisuje 20 admina i tih njihovih levela i tako ne morate praviti samo mi recite  sta da uradim jer ne znam odakle da pocnem

Pogledaj kako to izgleda u SG modu :P Pa radi po tome

buraz mogu ti pojasnit ne znam koji sistem cuvanja koristis da ti napravim a i ne bi ti preporucio da radis copy paste ugl
evo ovako u par koraka
1. napravis folder Staff
2. u cmd gdje daje admina stavis da ti se pravi fajl po imenu te da u njega upisuje njegov level(npr txt fajl Ime_Prezime, a u tome fajlu playerAdminLevel = broj)
3. onplayer spawn ili nesto sto se ponavlja u toku igre ne bi preporucio da ti o0nplayerdisconnect cuva, stavis da ti cuva taj level
4. on playerconnect da ucitava

i to je to u par teza ako sam skonto dobro sta zelis

Citat: --Lood-- poslato Februar 20, 2019, 15:03:21 POSLE PODNE
buraz mogu ti pojasnit ne znam koji sistem cuvanja koristis da ti napravim a i ne bi ti preporucio da radis copy paste ugl
evo ovako u par koraka
1. napravis folder Staff
2. u cmd gdje daje admina stavis da ti se pravi fajl po imenu te da u njega upisuje njegov level(npr txt fajl Ime_Prezime, a u tome fajlu playerAdminLevel = broj)
3. onplayer spawn ili nesto sto se ponavlja u toku igre ne bi preporucio da ti o0nplayerdisconnect cuva, stavis da ti cuva taj level
4. on playerconnect da ucitava

i to je to u par teza ako sam skonto dobro sta zelis

nesto i jeste mislio sam kao da pokaze kao admin 1:
... petar alelujac rank 1:3
onda admin2 i tako kao da pregleda te slotove i ako je slot 1 popunjen da kaze da je taj slot popunjen da stavi admina na veci slot i tako samo jedan folder admini.ini

Imas u SG modu isto to
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Roby Mapper poslato Februar 20, 2019, 22:22:12 POSLE PODNE
Imas u SG modu isto to
a pali ti pawn of 65000 linija i trazi to trazio sam juce ne mogu da nadjem prezajeban mod