Hitna Pomoc!

Započeo Legacyy, Februar 18, 2019, 02:41:04 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): In Game Je Problem!
Dio skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): ovako na ovim sad slikama mozete videti kako ja na svoj Gamemode udjem u njega i pojavi mi se onaj Label ulaza u kucu kao u obicnom GTA SA i ja lepo mogu da udjem u kucu i da izadjem  kao i u obicnom GTA SA,sad ja nemam house system niti to kako ja da fixam da nmg da udjem,ako me razumete svaki put kad udjem u in-game pojavi mi se pored svake kuce onaj zuti veliki marker i ja pridjem njemu i ono me automatski portuje do interijera i ja opet u kuci toj u enterijeru kad udjem ima isto tako vrata i taj zuti veliki marker ja opet udjem u njega i porta me nazad...Kako to da maknem.

Slike: https://imgur.com/a/iqGqJXj
Poslednja Izmena: Februar 18, 2019, 14:25:43 POSLE PODNE od Bašovski

DisableInteriorEnterExits();
Poslednja Izmena: Februar 18, 2019, 07:50:47 PRE PODNE od licbe.
Games aren't created by writers rocking up to developers saying 'l have this great game story.' it's about establishing relationships and working hand in hand to create something wonderful.

samo gde to da ubacim.

pod sta?

Citat: Legacyy poslato Februar 18, 2019, 12:44:14 POSLE PODNE
samo gde to da ubacim.

pod sta?
OnGameModeInit
Games aren't created by writers rocking up to developers saying 'l have this great game story.' it's about establishing relationships and working hand in hand to create something wonderful.