Dinamicno kreiranje dilera + dilovanje - #XScript2k19

Započeo YumikoJR, Februar 07, 2019, 19:50:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: just_Purda poslato Februar 07, 2019, 20:05:16 POSLE PODNE
[pawn]return SendClientMessage( playerid, -1, "{0070D0}|| GRESKA ||: {FFFFFF}Niste u blizini ni jednog dilera." );[/pawn]
[pawn]return SCM( playerid, -1, "{0070D0}|| GRESKA ||: {FFFFFF}Niste u blizini ni jednog dilera." );[/pawn]

Nidje veze,al' moram i ja tebe zajebavati :D
Neko pokušava ispasti pametan a ispadne glup haha #nohate
[pawn]return SendClientMessage( playerid, 0x0070D0, "|| GRESKA ||: {FFFFFF}Niste u blizini ni jednog dilera." );
[/pawn]Prvo SCM dodaje na vreme compileanja i bolje je koristiti SendClientMessage i boja nikada ali nikada ne treba biti na prvom mestu nego na -1 jer ne dodaje na veličinu stringa j automatski poruka može bit duža i brža

Citat: {Makenzi} poslato Februar 19, 2019, 23:31:13 POSLE PODNE
Neko pokušava ispasti pametan a ispadne glup haha #nohate
[pawn]return SendClientMessage( playerid, 0x0070D0, "|| GRESKA ||: {FFFFFF}Niste u blizini ni jednog dilera." );
[/pawn]Prvo SCM dodaje na vreme compileanja i bolje je koristiti SendClientMessage i boja nikada ali nikada ne treba biti na prvom mestu nego na -1 jer ne dodaje na veličinu stringa j automatski poruka može bit duža i brža
Dislike, Xalazy i ja se sprdamo :D

lepo  :o

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Ovo je vec nesto o cemu pricam, sistem droge vidjen 1000 puta, ali ovakav sistem barem ja nisam vido
Lijepo, pohvale

za hejtere :D : nije fora napravit sto komplikovaniju skriptu, nego sto zanimljiviju i unikatniju :D

Citat: --Lood-- poslato Februar 28, 2019, 09:34:13 PRE PODNE
Ovo je vec nesto o cemu pricam, sistem droge vidjen 1000 puta, ali ovakav sistem barem ja nisam vido
Lijepo, pohvale

za hejtere :D : nije fora napravit sto komplikovaniju skriptu, nego sto zanimljiviju i unikatniju :D
Hvala :)