Dinamicno kreiranje aktora

Započeo Shomyy, Januar 28, 2019, 16:36:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Nodze poslato Januar 29, 2019, 17:53:48 POSLE PODNE
Jebo ti sebe nisu ti to Modules i itd, mora prilagodit svojoj skripti  :D :D posle nece da ocitaje mu npr Login, il mu komande ne rade pise server unkown xD  :D :D
Briga me, trazio je kako da ubaci filterskriptu nije rekao kako da ubaci u mod filterskriptu tj da 'prilagodi svojoj skripti'

A Å¡ta da ti kažem, viÄ'a se isto par godina unazad. Izradi neÅ¡to novo, Å¡to god da ti padne na misli a mislim da imaÅ¡ znanja I ideja.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Ксалази. poslato Januar 29, 2019, 15:06:53 POSLE PODNE
Ljubim te  :-*
Ljubi me hahahha :D

Citat: Loxy poslato Januar 29, 2019, 16:15:20 POSLE PODNE
Odlicno  8)
Hvala :D

Citat: Nodze poslato Januar 29, 2019, 17:59:05 POSLE PODNE
Brat, sta drugo reći, nice man xD
Probaj napraviti da auto tjuniras kako hoces, ali da automatski postavi mu, jer kad bi igrac postavljao, moze slucajno pomjerit pola metra ispred  :D :D  npr hoces karambolku od infernusa na Elegy, RAZUMIS brat 8) ;)
Hvala :D Sto se ovoga tice, mozda bude nekad :D

Citat: Yera poslato Januar 29, 2019, 18:03:07 POSLE PODNE
dinamicno kreiranje traktora
Zamolio bih moderatora da promeni naslov teme haha :D

Citat: Chuffy poslato Januar 29, 2019, 19:43:20 POSLE PODNE
A Å¡ta da ti kažem, viÄ'a se isto par godina unazad. Izradi neÅ¡to novo, Å¡to god da ti padne na misli a mislim da imaÅ¡ znanja I ideja.
Istina, znanje mzd i imam, ideja imam, ali koristim sve ideje za moj server :D Hvala :)

Facebook - Klik

TOP odradjeno
Games aren't created by writers rocking up to developers saying 'l have this great game story.' it's about establishing relationships and working hand in hand to create something wonderful.

Svidja mi se :D

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Hvala vam :D

Update malo kasni, nemam nesto puno vremena, ali ce biti ovih dana, izvinite :D

Facebook - Klik