18+ [ Iskustvo / Savet ] Drive Time

Započeo N_loccos, Januar 21, 2019, 15:40:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: N_loccos poslato Januar 21, 2019, 23:43:55 POSLE PODNE
Ako vozis neko vreme zadnju vucu , naucis da je kontrolises lako
Nemas to sta kontrolirat, govorim o normalnoj voznji a kod nje nema nikakve kontrole jedino ako mislis divljat e onda se mora poradit na kontroli ali za to treba imat min 3.0l motor s kojim ces moc nesto i napravit...
Old School
Since: 2011

Citat: Don.Sergio poslato Januar 21, 2019, 23:47:31 POSLE PODNE
Nemas to sta kontrolirat, govorim o normalnoj voznji a kod nje nema nikakve kontrole jedino ako mislis divljat e onda se mora poradit na kontroli ali za to treba imat min 3.0l motor s kojim ces moc nesto i napravit...

Ako uzimam auto za drift , 200sx vrhunski izbor xD
NLoccos

Citat: nikisb poslato Januar 21, 2019, 21:43:23 POSLE PODNE
https://www.youtube.com/watch?v=3Ro-NllCmH4
Uzmi na primer autobahn u nemackoj koji bukvalno nema ogranicenje, bukvalno ima najmanje fatalnih povreda na putu.
@Tema
Konkretno ja sam tu negde kao ti, ali ja volim da budem sam na putu kada to radim i da znam da mi sigurno nece doci niko u susret, zivim u planinskom delu gde se skoro svake godine odrzavaju brdske trke, tako da imamo i stazu za iste i eto volim ponekad sa drustvom da izdivljamo tamo, jeste da da imam 22 godine svasta moze da se desi, ali ponovo i dalje je mnogo bolje nego kako rade idioti(bar kod mene u gradu) koji se napiju i voze, pricaju telefonom i voze. 10/10 i aproove

Dok sam pisao ovaj topic neko je postavio slike subaru impreze, ova prva je blobeye ( druga generacija wrx sti) proizvodila se od 2002 do 2007 po meni najlepsa posle prve generacije, ova slika ispod je 22b gc8 koji otprilike kosta oko 80000evra :D srecno u kupovini xD
inace po meni najlepsa impreza :3
ali sam vise lancer evo guy :D

Porediš njemačku autocestu i balkanske lokalne puteve

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Januar 21, 2019, 23:59:56 POSLE PODNE
Porediš njemačku autocestu i balkanske lokalne puteve

Isto ti to dodje , pogledas njihova auta i nasa , toe to  :D :D 8)
NLoccos