Register TD

Započeo .белић, Novembar 16, 2018, 22:01:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):  Imam problem kada ubacim RegisterTD-ove. Udjem IG sve namestim kako treba, Stisnem na Lozinku i upisem, Kliknem na Email uvek mi pali Dialog  za lozinku, to mi se pre desavalo da je do distance izmedju clickable tdova ali sam bio fixao tako sto sam malo odaljio tdove, i sada su mi isto  odaljeni. Ako moze pomoc :D
Dio skripte: [ pawn ]// /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2018, 14:48:22 POSLE PODNE od Bašovski
Hejtanje u krvi!

BUMP, isti problem da ne otvaram novu temu??

Ne pada mi nista napamet, i mene to zanima posto sam video da na nekim serverima "selectuje" TD samo kad je kursor tacno na njemu...
Probaj da smanjis text size ili size od tda koji treba da se selectuje, pa javi ako bude bilo bolje.

Citat: ShomY071 poslato Novembar 23, 2018, 10:56:45 PRE PODNE
Ne pada mi nista napamet, i mene to zanima posto sam video da na nekim serverima "selectuje" TD samo kad je kursor tacno na njemu...
Probaj da smanjis text size ili size od tda koji treba da se selectuje, pa javi ako bude bilo bolje.
Probaj to ili vidi u modu da li je pomerano nesto i meni se topre desavalo,zbugalo se pogledaj malo bolje td-ove u pwn
[FS]Menjac System
[FS]Anti-Bot System
[FS]Save Position System
[FS]Armed Body System
[FS]Report System
[FS]Admin Panel System
[FS]Tajna Komanda

Fixano je samo trebaju biti u istoj linici uspravno