Hide TD

Započeo #salvatore, Novembar 10, 2018, 01:32:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Radim UP mod i sredio sam Login TDove i sve radi medjutim nece da obrise td kad se spawnam od 30 TDova samo ovaj prvi ostane pogledao sam citavu skriptu sve je kako treba probao sam i preko for i max players sranja da hideam i ono svaki zasebno samo ovaj jedan ostaje nigdje u skripti nema visak showan
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://i.imgur.com/nyit3Wc.png
Poslednja Izmena: Novembar 10, 2018, 18:25:20 POSLE PODNE od Bašovski

Sigorno imas negde gresku cim se on ne skloni.
Proveri ponovo, primer:
[pawn]
new Text: TD_Login[3];

TD_Login[0] = .......
TD_Login[1] = .......
TD_Login[2] = .......

for(new a = 0; a < 3; a++) TextDrawShowForPlayer(playerid, TD_Login[a]); //pokazivanje

for(new a = 0; a < 3; a++) TextDrawHideForPlayer(playerid, TD_Login[a]); //skrivanje[/pawn]
Na mom primeru sam odradio kao globalne TD-ove.

Ti trebas proveriti broj [?] kod NEW,
Proveris da li ti nije preskocen neki broj kod kreiranja TD-ova
(ovo TD_Login[0] = .... ,TD_Login[1] = ....)
Proveris kod prikazivanja i skrivanja broj (kod mene je 3 jer imam tri kreirana (0-1-2).

NAJVEROVATNIJE CE BITI DA TI TD-ovi NE IDU REDOSLEDON NEGO JE PRESKOCEN NEKI BROJ KOD KREIRANJA.

Znam ja to sve sve je uradjeno kako treba nije mi prvi put da radim ovako nesto UP mod koristim citavu skriptu sam par puta pretrazio i showano i hideano je kako treba nema nigdje viska ili manjka TDova, ali samo taj jedan tj. prvi TD nece da hidea probao sam i svaki zasebno TDHFP (playerid, 0); i to za svaki al isto