E-trail RolePl4y Open 18.8.2018 u 20h |www.et-rp.info|

Započeo [ET]Beks, Avgust 15, 2018, 22:44:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Android995 poslato Avgust 18, 2018, 15:29:21 POSLE PODNE
Tako je ipak sam ja bio skripter na LG :)

Hvala ;) I nije samo izmenjen dodate su nove stvari :)

BUMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Open danas u 20h ne zaboravite da nas posetite.

trebat će ti puno sreće sa tim modom
ja sam nekad pokušao sa njim i nisu igrači baš zainteresirani za njim

Citat: Banks22 poslato Avgust 19, 2018, 11:54:48 PRE PODNE
trebat će ti puno sreće sa tim modom
ja sam nekad pokušao sa njim i nisu igrači baš zainteresirani za njim

Hvala ti druze...Da znam da ce trebati ali ja odustati necu..Radicu,reklamirat cu..Pa valjda nekad i taj trud pokaze neki efekat(broj igraca) :)
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

SAMP IP: 91.134.193.97:7784

Forum: www.et-rp.info

Danas odradjen 1.2.1 update..sve novo imate na ovom linku http://et-rp.info/index.php?topic=63.msg80#new

WLC svima!
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

Sta nam sve donosi update 1.2.2? Saznaj klikom na link ispod!

http://et-rp.info/index.php?topic=114.0

Citat: G̲Ì...̶̷ᴏ̲Ì...̶̷ʀ̲Ì...̶̷á´...̲Ì...̶̷O̲Ì...̶̷N̲Ì...̶̷ poslato Avgust 16, 2018, 21:31:44 POSLE PODNE
Nista sto vec nije vidjeno,Naprotiv jako slabo radjeno na Modu,Kako god SRECNO
Citat: Android995 poslato Avgust 16, 2018, 22:16:27 POSLE PODNE
Mozes naci ucp i neku drugu verziju LG/CH moda..Ali od ovog mog moda i ovo sto sam ja ubacivao naci neces nigde...Niti ovaj reg log sistem niti vs sistem niti lotto  sistem...Mozes naci neku drugu verziju LG moda(svaka ima isti ucp) ali moju verziju naci neces u to budi siguran :)

Pa logicno da nece naci kad si nesto editovo malo, ali princip je isti.. CroHerze mod + Ludi grad mod + SAMP ARENA (ISTO VITIN) mod, odnosno Djuro Vito Mazz i ostali koji su radili na tom modu to je taj mod sa tvojim nekim editom.. I to sto kazes da takav lotto nije vidjen, vidjen je.. Al nmvz sretno kako god, ukoliko sa ovom igricom moze biti srece

Citat: [CH]DoN poslato Septembar 02, 2018, 19:53:42 POSLE PODNE
Pa logicno da nece naci kad si nesto editovo malo, ali princip je isti.. CroHerze mod + Ludi grad mod + SAMP ARENA (ISTO VITIN) mod, odnosno Djuro Vito Mazz i ostali koji su radili na tom modu to je taj mod sa tvojim nekim editom.. I to sto kazes da takav lotto nije vidjen, vidjen je.. Al nmvz sretno kako god, ukoliko sa ovom igricom moze biti srece

Sa ovim modom Mazz ni Ficho nemaju veze jer oni su radili onu verziju CH moda na MySQL a ovo je dini mod...Ovo smo radili Vito i ja dok sam bio na LG skripter i owner...Drugi reg/log,dinamicke poslove,optimizaciju radili smo samo Vito i ja... :)

No  hajd nema veze...Svakako ovaj mod vise nije na ET..Ali ko zna mozda opet bude...Jer svestan sam toga da ni na jednom serveru ovaj mod ne moze da se proslavi kako bi se proslavio samo na CH zajednici

Bicu iskren meni ne izgleda "vele" znaci da je brutalno.. al sretno :D ;)

Citat: F1LE poslato Septembar 25, 2018, 23:15:07 POSLE PODNE
Bicu iskren meni ne izgleda "vele" znaci da je brutalno.. al sretno :D ;)

Pa oko moda se radilo,sto jest jest..Ali je mod "zastareo" posto je mod napravljen 2013-e ako se ne varam...Stari sistem cuvanja/citanja i tako..Ali  i sad moze da parira "novim" modovima :)

Pozzzzzz ekipa...Posto mi dosta vas pise na forumu i FB-u kad ce open,sta se desava i ostalo....Pa da nebi svima posebno pricao jedno te isto napisat cu ukratko o cemu se radi....

Znate svi da smo trebali da koristimo BE mod...Ali posto je pawno nestabilan,a i nije tracija ET zajednice da koristi tudje modove objavljene na netu odlucio sam da vratim prvi mod sa kojim je ET otvoren a to je CH/LG mod...Jer taj mod nije objavljivan i imamo ga samo nas troica koji smo skriptali za LG dok je jos radio...

Mod ce biti optimizovan i prebacen sa dini citanja/cuvanja u MySQL s tim cemo dobiti znatno brzu reakciju igraca na skriptu i skriptu na igraca,mocicemo da radimo GangZone,uradicemo forum UCP posto cemo povezati GM sa forumom....U mod ce se dodati jos dosta drugih pozicija kao sto je "jutuber.et tester" i jos dosta toga... Bice ubacen sistem granice,dobijacete bonuse za svaki sat proveden na serveru..Primer ako spojite 3h IN-GAME bez prestanka na trecem PayDay-u dobicete na vas pay jos nekih 3.000$(ovo 3.000$ je samo primer,o tome cete biti detaljno obavesteni uskoro)..

Mod je vec pocet da se prebacuje u MySQL i trebalo bi do petka da bude zavrsen...Te cemo za vikend znati priblizno vreme otvaranja servera...

A dotle ostanite uz nas,prijavite se u Marketing Team..Dobicete vredne nagrade na forumu i IG ko bude vredno radio!

Konkurs za lidere cu odraditi sutra i vec od sutra mozete poceti da se prijavljujete!

ccounti su prebaceni na MySQL(tu gde se ima najvise posla),banovi i IP banovi..

Od sad kad vam admin banuje IP adresu pisat ce vam koji je admin banovao i razlog bana

Izgleda ovako: https://prnt.sc/l26t1m

OffBanovi: Dodane informacije o razlogu,adminu koji je banao i datumu bana..

Izgleda ovako:  https://imgur.com/a/fvPmoVY

Danas/Sinoć sreÄ'eno: Kuće,Stanovi,Hoteli,Vikendice u MySQL. Prebačene utrke u MySQL sa nekim izmjenama u sistemu,kod utrkacp nije potrebno pisati ID CPa(sistem automatski broji) , izbačena komanda /utrkanaziv ,dodana /utrkakreiraj,sa njom se kreira a nakon toga /utrkacp snima..kada snimi zadnji cp(odnosno označi ga kao zadnji) prekida se snimanje utrke.. event se starta sa /utrkaucitaj(kao i dosad) samo Å¡to si dosad morao pisati ime fajla,sada izbaci Dialog sa svim kreiranim eventima i nekim informacijama(kad je zadnji put pokrenut i koliko je puta ukupno pokrenut...) samo klikneÅ¡ na event i pokrene se...

Slika: https://imgur.com/a/xrKHFWU

Odradjen jedan mali TD sa nickom igraca,levelom,exp poenima, parama u banci,vremenom i datumom..(nista unikatno ali je lijepo)! ;)

Slika: https://imgur.com/a/Em9vxqV