[PRODAJEM] Plugini za cs 1.6 server

Započeo Fqris, Septembar 18, 2018, 23:08:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Faris /
Odakle ste: Tuzla
Godine: 17
Å ta prodajete: Plugini za cs1.6: Vip Sistem, Anti WH, HP+, VipSkin i jos mnogo manjih.. 
Koliko para tražite: Dogovor
Zamena (Da/Ne): Da
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): PP
Dodajem:

Vip Sistem: to ne moram pricati sta je..
Anti WH: Ovo je unikatan wh bloker koji do sada niko nije zaobisao (zabranjuje ulazak sa dodatnim .dll fajlom, onemoguceno gledanje kroz zid sa wh-om ukoliko neko zaobidje provjere)
VipSkin: Vip skin je sistem gdje vip moze birati skin oruzija i samo ga on imati, za sada ima 11 skinova za 5 vrsta oruzija.. ovlastenje dajete jednom prostom komandom.. (Mozete dati npr samo jedan skin ili vise i mozete pogledati skinove kojim igrac raspolaze)
MapLock: Jednostavan program koji zakljuca mijenjanje mapa.. mozete zakljucati jednu mapu i da se samo ona vrti cijelo vrijeme ili npr dodati 3 mape koje ce se vrtiti..
PlayerID: Plyer id je plugin koji svakom igracu dodijeli id (1-32) i da ne kucate njegovo ime ako je komplikovano ukucate samo id koji pise pored njegovog nick-a (radi samo na kick, ban, slay i slap)
HP+: Hp+ je plugini koji daje igracu odredjeni broj helta koji mozete podesiti sami kada ubije protivnika.. HP mozete zakljucati na 100, znaci dobija hp sve dok ne vrati svoj hp na 100, mozete podesiti na vise helta ili unlockati skroz gdje moze dobiti max 999 hp-a

NAPOMENA: Sve plugine mozete lahko podesiti u config fajlu ili ingame.. uz svaki plugin dobijate text doc sa upustvima..
Posto sam sve plugine ja pravio, mozete me kontaktirati ako pronadjete bug ili ako vam se nesto ne svidja da promijenim..
Credits: Tarky-u koji mi je pomogao oko wh .dll detekcije

Ako neko ima ideju ili treba mu neki plugin kako je on zamislio moze se javiti meni u PP pa cemo pokusat napraviti

(izvinjavam se ako sam napravio greske u textu jer nisam imao mnogo vremena da pisem detaljno i brzo o svakom pluginu)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Dodatak koji sam zaboravio napisati (molim moderatora da prebaci ovaj text gore ako smeta..)

Svi plugini su maximalno optimizovani radi lakseg rada servera.. (smanjenje laga)
Plugini osim VipSkin plugina su radili 7 mjesec, dok je vs plugin radio 2 mj.

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU