Login/Register sistem

Započeo Leon Nuhanoviic, Avgust 29, 2018, 19:46:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ubacio sam skriptu za neki login,register sistem stavio to sve u filterscripts,i napiso u srvr.cfg i ove errore dobijam ka compilam:
C:\DOCUME~1\LEONNU~1\Desktop\SAMPSE~1\KOPIJA~1.0BE\pawno\include\YSI\..\YSI_Storage\..\YSI_Core\y_utils.inc(319) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\DOCUME~1\LEONNU~1\Desktop\SAMPSE~1\KOPIJA~1.0BE\pawno\include\YSI\..\YSI_Storage\..\YSI_Core\y_utils.inc(332) : error 025: function heading differs from prototype
C:\Documents and Settings\Leon Nuhanovic\Desktop\SAMP SERVERS\Kopija od BALKAN NETWORK 1.0 BETA\filterscripts\regsistem.pwn(32) : error 017: undefined symbol "UserPath"
C:\Documents and Settings\Leon Nuhanovic\Desktop\SAMP SERVERS\Kopija od BALKAN NETWORK 1.0 BETA\filterscripts\regsistem.pwn(34) : error 017: undefined symbol "UserPath"
C:\Documents and Settings\Leon Nuhanovic\Desktop\SAMP SERVERS\Kopija od BALKAN NETWORK 1.0 BETA\filterscripts\regsistem.pwn(47) : error 017: undefined symbol "UserPath"
C:\Documents and Settings\Leon Nuhanovic\Desktop\SAMP SERVERS\Kopija od BALKAN NETWORK 1.0 BETA\filterscripts\regsistem.pwn(63) : error 017: undefined symbol "UserPath"
C:\Documents and Settings\Leon Nuhanovic\Desktop\SAMP SERVERS\Kopija od BALKAN NETWORK 1.0 BETA\filterscripts\regsistem.pwn(78) : error 017: undefined symbol "UserPath"
C:\Documents and Settings\Leon Nuhanovic\Desktop\SAMP SERVERS\Kopija od BALKAN NETWORK 1.0 BETA\filterscripts\regsistem.pwn(89) : error 030: compound statement not closed at the end of file (started at line 55)
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

7 Errors.

molim vas za pomoć...ubacio sam i ysi i te includove pa sad nezz ucemo je problem.
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2018, 22:27:47 POSLE PODNE od Bašovski

Za tebe je najbolje otvoriti jedan podforum da postavljaš samo svoje probleme u skriptanju..

mislim da je bolje da naučiš osnove pawn-a pa onda kreneš skriptati.. :))

Citat: muma. poslato Avgust 29, 2018, 19:57:23 POSLE PODNE
Za tebe je najbolje otvoriti jedan podforum da postavljaš samo svoje probleme u skriptanju..

mislim da je bolje da naučiš osnove pawn-a pa onda kreneš skriptati.. :))
bravo <3

Profesija: Scripter
Expension Community USKORO

Hvala ti jako si mi pomogo.pa jbt na koi jebeni nacin da naucim nega da mi to neko objasni brate? otvori mi podforum slobodno pa da netrebam uvjek ovde nove teme stavljat? npr. nov si kod necega treba da ti neko nesto objasni? jel bi voleo da te neko podjebava zato sto si kod necega nov i neznas ni osnove? ako je tako,goni se ti u kurac....

s

rekao je ljepo osnove nauci pa onda dalje

eh ajde ajde daj mi jebeni link odakle da naucim tebra pa jbt kako bre da naucim ????? koji vam je kurac? ajde vas dvojica ne upadajte mi vise na teme ne trebam vas doci ce neko ko ima pojma o pawnu a ne vas dvojica ajde bezi bre

Prvo, da naučiš da svaki podforum ima svoja pravila i svoj formular po kojem postavljaš.

Drugo, ne mora ti niko objasniti, pronaÄ'i na netu onaj Ä'avo gdje ti je sve objaÅ¡njeno oko pawn jezika, svaka funkcija, detaljno objaÅ¡njeno SVE.

Treće, koristi google, upišeš error npr "undefined symbol SAMP" i imaš 20000 tema sa istim problemima pa koristi mozak i fixat ćeš.

Četvrto, ovo je samp forum, imaš glupi pdf za tutorijale u vezi sampa pa imaš i korisnih, onda imaš samp wikipediju.

Peto, ja te ne "podjebavam" nego se malo zezam ali očigledno to ne shvataš i usput sam ti dao savjet.

Å esto, goni se i ti kurac. :)

Citat: Leon Nuhanoviic poslato Avgust 29, 2018, 20:09:25 POSLE PODNE
ajde vas dvojica ne upadajte mi vise na teme ne trebam vas doci ce neko ko ima pojma o pawnu a ne vas dvojica ajde bezi bre
Profesor ti mogu biti oko debilnog pawn jezika, nauči se kulturi i pravopisu pa pokuÅ¡avaj se svaÄ'ati, ovako ispadaÅ¡ debil.

ajahahahahahahahjashajhsajdhahhaahahahajshajshajshajshajhsjashajshajhgfhdsahahahahahahahaha

ocu ja da se gonim nije mi to problem,i ti meni pricas o pravopisu? ja sam se lice rodijo u Sloveniji prvo sam taj jezik naucio, onda sam naucio ovaj,ucim i enlgeski i njemacki tako da nemoj molimte mi o pravopisu posto priznam o pravopisu na srbskom,bosanskom,hrvatskom neam pojma...da hvala ti za odgovore i doviÄ'enja sad ja vam se ispricivam sto sam vam smetao...ali preprosto mi ide na zivce sve ovo...kad ja napisem neki error meni ne ipisi ama nista ako vec to je na ruskom jeziku il je na sa-mp forumu koji je crashan(data base error)

pozdrav

Citat: Leon Nuhanoviic poslato Avgust 29, 2018, 20:19:28 POSLE PODNE
ocu ja da se gonim nije mi to problem,i ti meni pricas o pravopisu? ja sam se lice rodijo u Sloveniji prvo sam taj jezik naucio, onda sam naucio ovaj,ucim i enlgeski i njemacki tako da nemoj molimte mi o pravopisu posto priznam o pravopisu na srbskom,bosanskom,hrvatskom neam pojma...da hvala ti za odgovore i doviÄ'enja sad ja vam se ispricivam sto sam vam smetao...ali preprosto mi ide na zivce sve ovo...kad ja napisem neki error meni ne ipisi ama nista ako vec to je na ruskom jeziku il je na sa-mp forumu koji je crashan(data base error)

pozdrav

Jebem ti Drzavu kad je konji vuku
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

o   eh moj boze budala ajde cao
LOCK