PAYPAL Help

Započeo d3dic, Avgust 23, 2018, 23:46:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako imam znaci paypal sa karticom sve, interesuje me da li se moze npr posaljem kredit sa fona i te pare se stave na paypal?
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

mozes preko keepme.live msm da se zove sajt al moras imat 20eura da se moze prebacit

Profesija: Scripter
Expension Community USKORO

Citat: Hulkic 皇帝 poslato Avgust 23, 2018, 23:50:01 POSLE PODNE
mozes preko keepme.live msm da se zove sajt al moras imat 20eura da se moze prebacit
Nisam nešto posebno istraživao sajt(malo mi je nejasno čime se bave...) ali koliko vidim rade sa Fortumom,tako da ako ćeš preko njih računaj da ćeš za 20ak eura dobiti 6-7 na paypalu :)

ne znam kolko uzmu tocno ali vidim svi streameri samo to koriste

Profesija: Scripter
Expension Community USKORO

Nisam se fino izrazio, mislio sam kao da sebi napunim kredit recimo, 10e i da direktno uplatim na paypal znam za te stranice ne trazim to
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Avgust 24, 2018, 00:15:37 PRE PODNE
Nisam se fino izrazio, mislio sam kao da sebi napunim kredit recimo, 10e i da direktno uplatim na paypal znam za te stranice ne trazim to

pa umjesto da sebi napuniš kredit što jednostavno sebi ne uplatiš na karticu xD?

Citat: Alex ãƒ,, poslato Avgust 24, 2018, 00:15:37 PRE PODNE
Nije moguce bez ogromne provizije :) to jeste ne isplati se :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Paul Castellano poslato Avgust 24, 2018, 13:44:26 POSLE PODNE
pa umjesto da sebi napuniš kredit što jednostavno sebi ne uplatiš na karticu xD?
nije moja kartica myb xd
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram