Oko Email

Započeo SanelPandzic, Avgust 17, 2018, 18:10:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

kad sam napravio yt kanal i objavio video o programiranju ova mi neka zena poslala neki email e sad ako mozete rec tacnije samo sam razumio da pise vas video je odlican :)
evo email sto je poslala pa ako mozete rec il prevest sta ovo  znaci http://prntscr.com/kjufwj pokusao sam preko google prevoditelj ali nisam razumio.

Ukratko reklamira neki sajt, i zove te da ga isprobas :D ako sam dobro razumeo :P

Kaze kako je upravo videla tvoj video na ytu i kako joj se svideo. Govori da radi u Brandzooka, zeli da nadje kontent kreatore i marketere da bi njihov kontent bio vidjen. Kaze kako su poznati i da je moguce da naprave brend kao Nike (nesto na tu foru) sa ostalim kreatorima kao ti da postave tvoj kontent na primetime tv i svetske najbolje sajtove.

Kaze kako misli da ti nisi koristio BrandZooku pre, tako da bi volela da ti da besplatnu sansu da probas.
Kaze samo da kreiras account i da iskoristis launch50 kod da pokrenes neku 50$ kampanju. Ako imas neka pitanja da je pitas ili da im se obratis na sajt.
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Zove te zucenbergova tajna kompanija daim' programiras
/\