Ne ocitava Mape!

Započeo ParadoXScript, Avgust 09, 2018, 20:55:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Pa ovako ne ocitava mi se mapa ocitava al kad dojem do nje ,nije do plugins .create object itd.
Dio skripte: [ pawn ]//[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Izbaci par mapa gdje ima puno textura i probaj

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

c0x

*

Meni se to desava kad ubacim neku mapu u CreateObject.. Onda nece da ucitava mape ostale, cim stavim CreateDynamicObject, odmah radi kako treba. Probaj i ti.. ;)

Velike zgrade trebaju biti u CreateObject kao i pod ostalo u createdynamicobjectex sa stream rate 300 , to ti se desava jer verovatno neka mapa ima previse objekata sto je pored te...
Postuj ovo pravilo i neces imati problema :)
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Znas li kako uopste funkcionira streamer? I Cemu sluze Dynamic objecti, ukoliko ti je u streamer radiusu playera dosta mapa dolazi do problema: 1. crash client, 2. slaba vidljivost mape
Streamer ima dosta funkcija, streamer ne postoji samo za mape postoji za jako jako puno stvari.
Lanmy zasto da ide u createobject? Veliki objekti stavlja im se .priority = true, isto tako kada radis platformu ili nesto. Takodje postavi tickrate na 100
Pa javi da li imas problema, nemoj koristiti createobject-e.

Streamer može stream-ovati jednom igraču maksimalno 500 objekata, što znači da imaš previše mapa, ili imaš npr enterijere ispod te mape koji ti samo oduzimaju prostor.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter