Da li je moguce instalirati windows preko linuxa?

Započeo xsar.p, Avgust 05, 2018, 02:53:37 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trenutno koristim linux po imenu Fedora, zanima me mogu li nekako instalirati windows na drugi HDD preko linuxa?
Jedini cd koji sam imao je bio prazan DVD-RW od 1.4GB.
Ali na njemu sam jedino uspeo prebaciti/narezati win xp (koji nema drajvere za internet).
Nazalost taj cd mi je otisao u krc jer je navodno korumpiran/corrupted (prevod je do krca).
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Avgust 05, 2018, 02:53:37 PRE PODNE
Trenutno koristim linux po imenu Fedora, zanima me mogu li nekako instalirati windows na drugi HDD preko linuxa?
Jedini cd koji sam imao je bio prazan DVD-RW od 1.4GB.
Ali na njemu sam jedino uspeo prebaciti/narezati win xp (koji nema drajvere za internet).
Nazalost taj cd mi je otisao u krc jer je navodno korumpiran/corrupted (prevod je do krca).

Ako imas neki usb do 8gb mozes instalirati na njega i nastimati duall boot kad se pali komp odaberes sta ces, samo pri instalaciji stavis na taj hdd gdje zelis windows da stavis i eto ga ;)
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Avgust 05, 2018, 04:04:28 PRE PODNE
Ako imas neki usb do 8gb mozes instalirati na njega i nastimati duall boot kad se pali komp odaberes sta ces, samo pri instalaciji stavis na taj hdd gdje zelis windows da stavis i eto ga ;)
To sam vec znao, svjdn hvala na odgovoru.
Nekako sam uspeo da instaliram drajvere za internet na win xpu.
Trenutno dizem win 7, lock.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..