[Pomoc]

Započeo Frile, Septembar 05, 2010, 01:07:46 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

koristim mod gtrp i kad nadogradim kola i kad bude respawn one nadogradnje nema  :'( , pa pomozite ako znate kako to da izbacim da stvim da nadogradnja ostaje

Nadogradnja nakon respawna nestane. Ja imam jedan workaround za to, uzmes id tog vozila, i na OnVehicleSpawn provjeris dali je to to vozilo koje hoces modati i opet zaljepis one linije s kojima ga modas.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Septembar 05, 2010, 10:43:12 PRE PODNE
Nadogradnja nakon respawna nestane. Ja imam jedan workaround za to, uzmes id tog vozila, i na OnVehicleSpawn provjeris dali je to to vozilo koje hoces modati i opet zaljepis one linije s kojima ga modas.

neznam dali si me shvatio. kad neki igrac kupi auto i oce da ga ofarba doda nitro spojlere i to posle respawna sve to se makne

Pa kaže ti, to nakon respawna nestane.

Ali možeš napisati zanimljivu funkciju koja će sve to sačuvati, komponentu vozila možeš uzeti korišćenjem bibliotečke funkcije:
GetVehicleComponentInSlot

Rado bih ti napisao i funkciju za sačuvanje i komandu, ali treba više koda pisati i to mi se ne da. :(
Poslednja Izmena: Septembar 05, 2010, 18:18:13 POSLE PODNE od mikec