Neka vrsta zastite u obliku plugina.

Započeo Unkovic, Jun 15, 2018, 00:30:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pala mi je napamet ideja, da bi mozda.moo da se napravi plugin koji ce proveravati svakom igracu da li ima neki od cita, i ako ima, da mu uradi nest. Ne znam prvo jeloguce uopste da se to sve strpa u plugin. Ako neko konta i misli da moze i kako, neka napise
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Ja msm da nije moguce.. posto stvaralo bi ogroman lag i povecanje pinga, server bi morao svakom igracu provjeriti fajlove i npr veci server kao skill arena ima 1000 igraca i server bi sam od sebe pao zato sto u 2-3 sekunde udje par igraca i nekome crasha i tako to :)

A i kad bi radilo, pravili bi se novi citevi u novom formatu :)
Poslednja Izmena: Jun 15, 2018, 08:24:58 PRE PODNE od Fqris

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Jun 15, 2018, 08:23:40 PRE PODNE
Ja msm da nije moguce.. posto stvaralo bi ogroman lag i povecanje pinga, server bi morao svakom igracu provjeriti fajlove i npr veci server kao skill arena ima 1000 igraca i server bi sam od sebe pao zato sto u 2-3 sekunde udje par igraca i nekome crasha i tako to :)

Palo je to meni u glavu isto, al pitam
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Fqris poslato Jun 15, 2018, 08:23:40 PRE PODNE

Ne može se preko plugina pristupiti korisnikovom fajlu uopće..

Ne vidim zašto bi server pao zbog toga što si ti naveo :D Moglo bi se napraviti da mu provjerava barem na loginu i recimo kad admin koristi neku naredbu da pokrene provjeru fajlova nad tim igračem.To bi riješilo sve probleme sa cheaterima da je to moguće,ali pošto to ne radi na takav način,ništa od toga,nažalost.

Citat: Paul Castellano poslato Jun 15, 2018, 10:33:18 PRE PODNE
Ne može se preko plugina pristupiti korisnikovom fajlu uopće..

Ne vidim zašto bi server pao zbog toga što si ti naveo :D Moglo bi se napraviti da mu provjerava barem na loginu i recimo kad admin koristi neku naredbu da pokrene provjeru fajlova nad tim igračem.To bi riješilo sve probleme sa cheaterima da je to moguće,ali pošto to ne radi na takav način,ništa od toga,nažalost.
Da je moguce, plugin bi trosio mnogo ram memorije... kontas ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU