[S] SANTIAGO GAMING OGC 2017 5.1.91.52:7800

Započeo Vasquez da Script, Jun 14, 2018, 10:31:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Server Santiago Gaming, gradi se vec 2 godine, zapravo i dalje se gradi.Gotovo cete se zaljubiti u nas server, kada cujete na loginu Sabana... Pocetni stats je, 12 LEVEL i 2.000.000$ Radnja se odvija u gradu Los Santos , gde se i 80% poslova i ostalih zanimanja bazira na taj grad, naravno tu su i ostali gradovi kao npr. Las Venturas, San Fierro, i obliznja sela... Skripter ovog servera je Vasquez (Ili ti ga ja)  inace najjaci i najbolji skripter na balkanu koji prkosi svim skripterima savremenog doba a, i buduceg... Vlasnik servera je Wardog , on je glava operacije, donacije, serverske instalacije i finansije naravno.Posto smo se upoznali, vreme je da izdvojim neke zanimljivosti i karakteristike servera...

- POSLOVI :

Predstavicu vam par poslova koje mozete raditi na nasem serveru.Poslovi su manje vise, standardni ima ih na vise servera, ali imam ideju da dodam neke unikatne poslove, kao npr. YouTuber, Programer, Cistac prozora, Kapetan broda i jos neke zanimljive poslove...

Prvi na redu je legendarni posao, posao koji je napravio mali, ali golem korak u covecanstvu sampa i njegovoj istoriji... To je kosac trave... Ne samo sto travu mozete osusiti vec mozete i da je... Ok, ok, dosta... Plata je vrlo dobra za standard koji je razvijen u drzavi Santiago, u gradu Los Santos... 

Mozda ovaj posao ni ne treba da vam predstavljam, ali svakako je ostavio trag u samp serverima a, to je kamiondjija... Od ovog posla se i tekako moze zaraditi, ovo je najplaceniji posao u drzavi Santiago...

Sledeci posao je posao, Grobar... Ne tako drag posao, ali veoma dobro placen, ako u obzir uzmemo vreme vrsenja tog posla koji jedva iznosi cifru od, pazite sad, MINUT KOMA CETRES PET SEKUDNI (ako imate nitro u vozilu) Ali obicno se zavrsi od 2-3 min...

Ne zelim vise da vam otkrivam, tajne i cari ovog servera, to morate sami da isprobate!

VaÅ¡ Sntiago Gaming  Team 5.1.91.52:7800

Znači za 2 godine koliko radite ja čekam neÅ¡to neviÄ'eno. Ne pljujem ja nikog, pomogao sam svima koliko sam mogao. Ali za 2 godine niste mogli neki poso napravit a da nije grobar, kosac trave itd itd. 90% njih se nece slozit sa mnom. Al kad se samo zapitate sta su 2 godine rada a i dalje se radi.

I ovo radis posao sa nitrom, priznajem to jos nisam vidio. + od mene ...

Srecno, ako vec toliko radite na modu onda ocekujem nesto da pokida
•Atlas Gaming Administrator•
•Zara Gaming Head Supporter•
•Smart Project Administrator•
•Assensio Administrator•
•Ambush Gaming Administrator•

What are the sources of these flesh most likely to be taken up or taken from?

Kakav opis, takav i server, ocekujem UP edit sa sveukupno 2h ulozenog truda.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Vidim dosta neozbiljnosti u ovom postu tkd.. pripazi na ponasanje da ne bih morao lockati temu.
@tema kao i svaki drugi server ne ocekujem nista posebno, sretno

Mozda je radio mod 2. Godine svaki dan po 5 minuta.. Verovatno ce biti kao i standardno UP/SA edit ubacio tdove od kice one promenio reakcija sistem to jest stajl i ajmo open

Citat: Bašovski poslato Jun 15, 2018, 09:08:55 PRE PODNE
Kakav opis, takav i server, ocekujem UP edit sa sveukupno 2h ulozenog truda.

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU