Vreme na sampu

Započeo mainom4, Maj 31, 2018, 10:39:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam editovan San Marino mod e sad vreme umjesto da je 20:30,vreme je 19:30 kako da to rijesim da bude normalno ?

Jel si hostovao na kucnom ili na hostingu?
Ako je na hostingu onda to nije do tebe :)

nije do tebe i jednostavan fix ti je da dodaš +1 gdje imaš vrijeme npr uzmeš vrijeme sa gettime(sati); i kad hoces da ih ispises ovako printf("%s", sati+1);

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Jun 02, 2018, 12:44:11 POSLE PODNE
nije do tebe i jednostavan fix ti je da dodaš +1 gdje imaš vrijeme npr uzmeš vrijeme sa gettime(sati); i kad hoces da ih ispises ovako printf("%s", sati+1);

Citat: MEDO poslato Jun 02, 2018, 12:44:11 POSLE PODNE
A vidi fazon @MEDO i ja sam pre neki dan imao problem sa time,na hostingu sam ubacio SM mod isto je tako bilo,i onda sam ubacio neki drugi mod radilo je sve super,tako da je to do moda ;) i sad ide ono sto si napisao ;)

ne vidim razlog da bumpate temu, @#TheV1nny_ pa mozda ti vec stoji to +1 ili -1 u modu, a na hostingu ti je sve kako treba pa ti zbog toga nastaje greška. Jednostavno ako je 7 u rl, a na serveru pise 6 dodate jedan sat na sve i gotovo

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Imao sam isti problem samo sam obrisao SAT
I sada je sve ok :D :D :D
iks de
Ver Mont Skripter